Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8304667
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MASKE, DIHALKE IN DODATKI ZA SNORKLJANJE

Maska EASYBREATH SUBEA

SUBEA
4.4/5
4.4/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Maska je zasnovana, da omogoči, da lahko čim več ljudi vidi in diha pod vodo tako, kot dihajo izven nje. Zaradi zelo širokega panoramskega vidnega polja in možnosti dihanja skozi nos še nikoli ni bilo lažje spoznavati podvodnega sveta, kot je to z uporabo maske Easybreath za potapljanje na dah.

Prednosti izdelka

Enostavno dihanje Polna maska za naravno dihanje skozi usta in/ali nos.
Proti megljenju Ekskluzivni koncept kroženja zraka preprečuje rosenje.
Vidno polje Panoramsko vidno polje, učinek 180°.
Enostavno oblačenje Nastavljiv elastičen tekstilni trak, ki ne cuka vaših las.
Neprepustnost / tesnilo Sistem »dry top« omejuje vdiranje vode skozi zgornji del dihalke.
Odvod vode Izpihovalni ventil na spodnjem delu omogoča odtekanje vode, ko dvignete glavo.
Anatomska oblika Dve velikosti mask s silikonskim robom za udobje in tesnjenje.

Tehnične informacije

Zakaj z masko Easybreath ni mogoče prosto potapljanje?

Količina zraka v maski Easybreath je večja kot pri običajnih maskah. Od globine 1 m dalje postane pritisk maske na obraz zelo neprijeten. Pri prostem potapljanju je potrebno pritisk naknadno izenačiti. Pri maski Easybreath to ni mogoče, saj se ne morete prijeti za nos.

Zakaj dihalka pri maski Easybreath ni zelo dolga?

V nasprotju s pričakovanji dihalka maske Easybreath sega iz vode bolj kot običajne dihalke. Običajne dihalke na videz delujejo daljše, ker se začnejo pri ustih in ne na vrhu glave, tako kot dihalka pri maski Easybreath. Da bi zagotovili skladnost s trenutno veljavnimi standardi na področju dihalnih pripomočkov, dihalka ne sme biti daljša.

Katero velikost maske Easybreath naj izberem?

Maska Easybreath je na voljo v 2 velikostih, ki zajemata 90 % vseh velikosti obrazov. Otroci nad 10 let in ženske naj izberejo velikost S/M, moški pa velikost M/L. Za izbiro ustrezne velikosti v trgovini masko namestite na obraz tako, da se dobro prilega. Med predelom brade in masko ne sme biti prostora. Več informacij: https://www.subea.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreath-tp_1331

Zakaj dve velikosti in ne štiri?

Velikosti S/M in M/L zajemata 90 % vseh velikosti obrazov ljudi, starejših od 10 let, zato smo velikosti XS in L/XL umaknili iz prodaje. To nam omogoča znižanje cene maske Easybreath.

Ali lahko uporabljam masko Easybreath, če imam brado?

Zaradi brade lahko v masko vdre večja količina vode. Moškim z brado priporočamo, da se pred uporabo maske Easybreath obrijejo, saj lahko dlake onemogočijo tesnjenje med silikonskim delom maske in vašo kožo.

Kako deluje posebni sistem proti rosenju?

Maska je najboljša za uporabo v vodi s temperaturo nad 18 °C, saj se sveže vdihani zrak pomika proti sprednjemu steklu, preden doseže nos ali usta. Vlažen izdihan zrak uhaja skozi silikonske in plastične stranske povezave, ki zrak izpustijo skozi dihalko. Na ta način se zrak nenehno obnavlja. Sistem deluje po enakem principu kot ventilacija za vetrobransko steklo v avtu.

Kako sistem »dry-top« preprečuje vdiranje vode?

Sistem je bil oblikovan za preprečevanje vdora vode v dihalko, ko so na površini majhni valovi ali ko se uporabnik ob opazovanju morskega dna nagne preveč naprej. V dihalki je ventil, ki se ob potapljanju dvigne in blokira cev. Ko se po potopu vrnete na površje, ne pozabite izpihniti, da se ventil spusti.

Na kaj naj bom pozoren ob uporabi maske Easybreath?

Bodite pozorni na pesek! Izogibajte se stiku maske Easybreath s peskom, saj ta lahko opraska steklo maske. Če je pesek že prisoten, ob pripenjanju dihalke ne uporabljajte sile. Masko in dihalko pred nameščanjem in pripenjanjem izperite z vodo.
Pesek lahko zamaši tudi ventil v notranjosti dihalke. Dihalko temeljito izperite ali uporabite ključ, s katerem lahko skozi zadnje zračne odprtine sprostite ventil, in dihalko ponovno izperite.

Ali lahko popravim masko Easybreath, če se zlomi?

Podaljšajte življenjsko dobo svoje maske Easybreath! V trgovinah Decathlon je na voljo poprodajni servis. Dodatne dele lahko kupite tudi v spletni trgovini: Kode delov Pašček – 8316952, ventil – 8363399, dihalka – 8342901, bel okvir – 8363395.

Poiščite vsa pogosto zastavljena vprašanja

Vsa pogosta vprašanja o maski Easybreath® si oglejte na spletni strani: https://www.subea.fr/conseils/faq-masque-snorkeling-easybreath-tp_1266

Mere maske

Višina: 28 cm.
Širina: 18 cm.
Debelina: 12 cm.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Rob (maska)
100% Silikon
Okvir (maska)
100% Polipropilen
Cev (dihalka)
100% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren
Leča (maska)
100% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren
Nasveti glede zaloge Hranite jo v suhem in temnem prostoru.
Prepovedana uporaba: Ni primerna za prosto potapljanje ali intenzivno plavanje.

Naše obveze

Garancija: Razpoložljivost nadomestnih delov, ki jih potrebujete za ta izdelek: 2 leti.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe