Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8573246
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MASKE, DIHALKE IN DODATKI ZA SNORKLJANJE

Modra maska za potapljanje na površini EASYBREATH za otroke (velikost XS)

SUBEA
4.8/5
4.8/5

Barva : Deep petrol blue / Deep petrol blue / Fluo sunflower

Decathlon
Maska je namenjena otrokom od 6 let dalje, ki želijo pod vodo dihati enako kot na kopnem. Zaradi zelo širokega panoramskega vidnega polja in možnosti dihanja skozi nos še nikoli ni bilo lažje spoznavati podvodnega sveta, kot je to z uporabo maske Easybreath za potapljanje na dah.

Prednosti izdelka

Enostavno dihanje Polna maska za naravno dihanje skozi usta in/ali nos.
Proti megljenju Ekskluzivni koncept kroženja zraka, ki preprečuje, da bi se zameglila.
Vidno polje Panoramsko vidno polje, učinek 180°.
Enostavno oblačenje Prilagodljiv elastičen tekstilni trak ne vleče vaših las.
Neprepustnost / tesnilo Sistem dry-top omejuje vdiranje vode skozi zgornji del dihalke.
Odvod vode Izpihovalni ventil na spodnjem delu omogoča odtekanje vode, ko dvignete glavo.
Anatomska oblika Silikonski rob nudi udobje in dobro tesnjenje.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Zakaj z masko Easybreath ni mogoče prosto potapljanje?

Količina zraka v maski Easybreath je večja kot pri običajnih maskah. Od globine 1 m dalje postane pritisk maske na obraz zelo neprijeten. Pri prostem potapljanju je potrebno pritisk naknadno izenačiti. Pri maski Easybreath to ni mogoče, saj se ne morete prijeti za nos.

Zakaj dihalka pri maski Easybreath ni zelo dolga?

V nasprotju s pričakovanji dihalka maske Easybreath sega iz vode bolj kot običajne dihalke. Običajne dihalke na videz delujejo daljše, ker se začnejo pri ustih in ne na vrhu glave, tako kot dihalka pri maski Easybreath. Da bi zagotovili skladnost s trenutno veljavnimi standardi na področju dihalnih pripomočkov, dihalka ne sme biti daljša.

Katero velikost maske Easybreath naj izberem?

Maska Easybreath je na voljo v 3 velikostih, ki zajemajo 90 % vseh velikosti obrazov. Otroci od 6 do 10 let naj izberejo velikost XS, najstniki in ženske naj izberejo velikost S/M, moški pa velikost M/L. Za izbiro ustrezne velikosti v trgovini masko namestite na obraz tako, da se dobro prilega. Med predelom brade in masko ne sme biti prostora. Več informacij: https://www.subea.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreath-tp_1331

Kako sistem dry-top preprečuje vdiranje vode?

Sistem je bil oblikovan za preprečevanje vdora vode v dihalko, ko so na površini majhni valovi ali ko se uporabnik ob opazovanju morskega dna nagne preveč naprej. V dihalki je ventil, ki se ob potapljanju dvigne in blokira cev. Ko se po potopu vrnete na površje, ne pozabite izpihniti, da se ventil spusti.

Zakaj je bila velikost XS umaknjena iz prodaje?

Zasnovo »dry-top« je težko razložiti otrokom, starim od 6 do 10 let. Otroci se lahko ustrašijo, ko se dihalka zapre, da prepreči vdor vode. Ponosni smo, da smo zasnovali prvi sprostilni sistem »dry-top«. Ko otrok potopi glavo pod vodo, se dihalka zapre, da prepreči vdor vode, vendar pa otrok še vedno lahko diha, ko se vrne na površje, tudi če se ventil »dry-top« ponovno spusti.

Kako deluje posebni sistem proti rosenju?

Maska je najboljša za uporabo v vodi s temperaturo nad 18 °C, saj se sveže vdihani zrak pomika proti sprednjemu steklu, preden doseže nos ali usta. Vlažen izdihan zrak uhaja skozi silikonske in plastične stranske povezave, ki zrak izpustijo skozi dihalko. Na ta način se zrak nenehno obnavlja. Sistem deluje po enakem principu kot ventilacija za vetrobransko steklo v avtu.

Na kaj naj bom pozoren ob uporabi maske Easybreath?

Bodite pozorni na pesek! Izogibajte se stiku maske Easybreath s peskom, saj ta lahko opraska steklo maske. Če je pesek že prisoten, ob pripenjanju dihalke ne uporabljajte sile. Masko in dihalko pred nameščanjem in pripenjanjem izperite z vodo.
Pesek lahko zamaši tudi ventil v notranjosti dihalke. Dihalko temeljito izperite ali uporabite ključ, s katerem lahko skozi zadnje zračne odprtine sprostite ventil, in dihalko ponovno izperite.

Ali lahko popravim masko Easybreath, če se zlomi?

Podaljšajte življenjsko dobo svoje maske Easybreath! V trgovinah Decathlon je na voljo poprodajni servis. Dodatne dele lahko kupite tudi v spletni trgovini: Kode delov Pašček – 8316952, ventil – 8363399, dihalka - 8559605, bel okvir – 8363395.

Poiščite vsa pogosto zastavljena vprašanja

Vsa pogosta vprašanja o maski Easybreath® si oglejte na spletni strani: https://www.subea.com/advice/easybreath-snorkeling-mask-faq-frequently-asked-questions-tp_3158

Mere maske

Višina: 23 cm.
Širina: 15 cm.
Debelina: 11 cm.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Rob (maska)
100% Silikon
Okvir (maska)
100% Polipropilen
Cev (dihalka)
100% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren
Leča (maska)
100% Polikarbonat
Nasveti glede zaloge Hranite jo v suhem in temnem prostoru.
Prepovedana uporaba: Ni za otroke pod 6 let ali za prosto potap./intenzivno plavanje.

Naše obveze

Garancija: Razpoložljivost nadomestnih delov, ki jih potrebujete za ta izdelek: 2 leti.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe