Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8547083
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BILJARD

Miza za biljard BT 500

GEOLOGIC
5/5
5/5
Decathlon
Miza je zasnovana za odkrivanje užitkov igranja biljarda doma. Zabavajte se z igranjem. Želite igrati biljard doma? Odigrajte prvo igro skupaj s prijatelji in družino na mizi, ki jo lahko enostavno sestavite in zložite, da prihranite prostor.

Prednosti izdelka

Kompaktnost Prihranite prostor: po igri lahko mizo zložite (140 x 76).
Lahkost uporabe Takoj pričnite z igranjem: mizo hitro zložite. Priloženi so vsi pripomočki.
Natančnost Na voljo so vam enake mere kot jih imajo uradne mize za biljard (D=2Š).
Enostavno sestavljanje / razstavljanje Mizo zložite ali sestavite v manj kot 3 minutah.

Tehnične informacije

Vsebina in sestavljanje mize BT 500

Miza BT 500 je na voljo razstavljena in je visoka 81 cm, dolga 146 cm, debela 15 cm in diagonalno meri 167 cm. Miza BT 500 tehta 36 kg.
Kako sestaviti mizo? Potrebujete le nekaj časa in prijatelja.

Zlaganje in sestavljanje mize BT 500

Mizo BT500 boste sestavili v treh minutah. Odvijte in odstranite kolesce za prilagajanje na vsaki strani mize. Zgornji del mize povlecite v vodoravni položaj. Istočasno izvlecite drugo nogo mize.
Privijte kolesca za prilagajanje (2 na vsaki strani) tako, da bodo noge stabilne.
Če želite mizo zložiti, korake ponovite v obrnjenem vrstnem redu. Enostavno boste prepoznali, katero stran morate zložiti: noga ostane na mestu, desno nogo pa lahko zložite.

Vse kar potrebujete v enem kompletu

Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za začetek igranja. Mizi BT 500 so priloženi: dve palici z dolžino 122 cm (48") s kapico s premerom 12 mm,
15 oštevilčenih krogel s premerom 44 mm,
1 trikotnik za postavljanje krogel na začetku igre ter 1 krtačka za čiščenje igralne površine, kreda za kapice palic za biljard.

Mere, teža in oblika: pojasnili vam bomo vse

Kako prilagoditi mizo? Miza tehta 33 kg, je visoka 79 cm, dolga 140 cm in široka 76 cm. Igralna površina meri 64,2 x 128,5 cm. Plošča je debela 15 mm.
Zložena miza je visoka 169 cm! Za udobno igranje izberite prostor v velikosti 13,5 m².

Žoge ali krogle? Luknje ali žepki? Tu je nekaj izrazov pri biljardu

Izraz luknje ne predstavlja pravega izraza za biljard! Res je! Če ste začeli z igranjem biljarda morate krogle pospraviti v žepke (in ne luknje). Kako? Tako, da belo kroglo udarite s palico. Tukaj govorim o biljardni palici.

Se učite igrati biljard? Tu je nasvet naše ekipe

Ne glede na mnenje številnih, biljard predstavlja pravi šport. Predstavlja šport natančnosti. Vzemite si nekaj časa, da najdete stabilen in udoben položaj, ki omogoča, da uspešno ponovite natančne gibe.
Namesto na srečo in okoliščine se raje osredotočite na strategijo, natančnost in uspeh. Razumete? Zamislite si udarec in udarite v skupino krogel, da vidite, katere krogle so vaše.

Teža

36 kg
Miza za biljard

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Podlaga: 100% Les - trdi; Noge: 100% Les; Okvir: 100% Les; Odbojnik: 100% Guma - sintetična; Površina: 100% Poliester; Žep: 100% Poliester;
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da mizo BT 500 prekrijete s prevleko in jo shranite na suhem mestu, ki ni izpostavljen prahu in neposredni sončni svetlobi. Prav tako na njo ne polagajte težkih bremen.

Naše obveze

Corentin, Manon, Denis in Bérangère, člani ekipe znamke Geologic in dobitniki zlate, srebrne in bronaste medalje v biljardu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe