Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Modularna masažna palica 500
Modularna masažna palica 500
DECATHLON
8757637

Modularna masažna palica 500

14,99 €
Z davkom
  • Modularna masažna palica 500
Modularna masažna palica 500
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Zasnovali smo inovativno masažno palico. Po treningu si zagotovite prav takšno masažo, kot jo potrebujete, in se pripravite na tekmovanja.

PREDNOSTI

Večnamenskost

Večnamenskost

Palico lahko uporabite na več področjih: hrbtu, vratu, nogah ...
Prilagodljivost

Prilagodljivost

Inovacija: Z odstranljivimi komponentami se lahko palica prilagodi vsem področjem telesa in zagotavlja ravno pravšen pritisk.
Lahkost uporabe

Lahkost uporabe

Preprosto pritrdite odstranljive komponente ali jih odpnite.
Anatomska oblika

Anatomska oblika

Za raznolike intenzivnosti masaže spreminjajte moč pritiska na mišice.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Kako prilagodim masažno palico?

Zasnovali smo masažno palico, ki se lahko prilagodi vašim potrebam in vam omogoča, da sami masirate številne skupine mišic s pomočjo le enega izdelka. Snemite dve odstranljivi polkrogli s pritiskom na njiju in ju postavite na palico, kamor želite. Lahko ju kombinirate skupaj in oblikujete O ali X, ali pa uporabite črne valjčke, da je med njima razdalja.

Kako uporabiti masažno palico?

Priporočamo vam, da se po treningu masirate zvečer ali pa naslednjega dne.
Enkrat ko ste prilagodili palico področju, ki ga želite masirati, in intenziteto masaže, jo primite za ročaje in valjajte vzdolž mišice, ali od spredaj nazaj, da se sprosti, ali od spodaj navzgor za drenažo. Prilagodite pritisk svojim potrebam in masirajte področje 5 minut. Želite izvedeti več?Oglejte si spodnji video.

Zakaj po aktivnostih izvajati samomasažo?

Samomasaža naredi vaše mišice prožnejše. S tem pospešite njihovo okrevanje. Tako je lažje opraviti trening in izboljšati svojo pripravljenost!
Začetnikom je lažje uporabljati palico, saj s svojimi komponentami omogoča globoko masažo skupin mišic in triger točk.

Enostavno in pametno: nekaj besed o masažni palici MODULAR 500

Masiranje lastnega hrbta ni ravno lahko.
Torej, kako izvajati samomasažo celotnega telesa? To vprašanje je bilo glavno za našo ekipo oblikovalcev, ki so želeli oblikovati masažno palico, ki bi bila lahko z lahkoto in hitro pripravljena na uporabo: 2 odstranljivi komponenti in 4 drsne komponente za minimum truda in maksimum možnosti. Po 18 mesecih dela nad zasnovo in preizkusov, ki so jih opravili triatlonci, vam s ponosom predstavljamo odlično raznovrstno masažno palico.

Nekaj besed naših triatloncev

Če ste trenirali preveč intenzivno, vam bo masaža pomagala. Želite nasvet? Če ste utrujeni, lahko masaža počaka do naslednjega dne. Po aktivnostih je najpomembnejši napitek za regeneracijo in kompresijske nogavice. "Ker ne tečem pogosto, vem, da bo masažna palica preprečila bolečine v mišicah v naslednjih dneh. Večerna masaža ima naslednjega dne pravi "vau" učinek. Zares mi pomaga k boljšim uspehom."

Mere

Dolžina: 400 mm.
Premer: 75 mm.

Video