Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8496468
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Oranžne modularne palice (90 cm)

KIPSTA
Decathlon
Palice so zasnovane za treninge. Povežite jih med seboj ali s stožci. Poživite treninge. Palice lahko povežete med seboj ali z modularnimi stožci.

Prednosti izdelka

Prilagodljivost Raznovrstni trening.Palice so združljive z modularnimi stožci.
Vzdržljivost Palice so zasnovane tako, da so zelo trpežne.

Tehnične informacije

Modularni izdelki

Pri opazovanju igralcev na igrišču in pri pogovorih s trenerji smo ugotovili potrebe igralcev in trenerjev na treningu. Z našimi izdelki smo hoteli pomagati trenerjem pri pripravi treningov. Zasnovali smo nabor modularnih izdelkov. Ti izdelki so med seboj združljivi in omogočajo izvajanje številnih različnih vaj.

Kaj so modularnih izdelki?

Modularne palice so združljive med seboj in z modularnimi podstavki. Skupaj lahko pritrdite več palic in z njimi izvajate raznovrstno vadbo.
Palice lahko med seboj povežete zelo preprosto in hitro. Vaje lahko spremenite v samo nekaj sekundah.

Edinstven koncept za trening

Palice lahko priključite med seboj pod pravim kotom ali po dolžini. Želeli smo razviti palice, ki bi jih bilo mogoče med seboj povezati. Vse palice se med seboj pritrdijo na enak način. Ne morete jih povezati napačno. Prav tako smo želeli zasnovati izdelek, ki bi ga bilo mogoče uporabljat 10 let.

Nekaj idej za trening

S 4 palicami in 4 podstavki lahko ustvarite kvadrat. Za krepitev mišic lahko igralci skačejo čez palice, ko zapiskate s piščalko. Za trening odzivnosti lahko igralec stopi v sredino kvadrata in pod palicami podaja žogo v različne smeri. Želeli smo ustvariti izdelke, s katerimi bi lahko bili kreativni. Če se igralci na treningu zabavajo, bodo uspešni.

Razvoj

Želeli smo ustvariti izdelke, ki bi bili primerni za vsakogar. Izdelali smo vrsto prototipov. Izdelke je testiralo okrog 30 trenerjev. Izdelki omogočajo preprosto pripravo na trening. 4 palice in 4 podstavki omogočajo 50 vaj. Postavitev lahko hitro spremenite medtem, ko igralci pijejo vodo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Palica
100% Polipropilen
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe