Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Črna nadomestna stekla MH140 (3. kategorije)
Črna nadomestna stekla MH140 (3. kategorije)
QUECHUA
8655382

Črna nadomestna stekla MH140 (3. kategorije)

5,99 €
Z davkom
  • Črna nadomestna stekla MH140 (3. kategorije)
Črna nadomestna stekla MH140 (3. kategorije)
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Stekla so zasnovana, da povečajo obstojnost sončnih očal. Omogočajo zamenjavo stekel na očalih.

PREDNOSTI

Kompatibilnost

Kompatibilnost

Združljiva so le s sončnimi očali MH140 (koda: 301163 in 301164).
Zaščita pred soncem

Zaščita pred soncem

Stekla 3. kategorije. 100-% UV-zaščita: odlična za sončne razmere.
Vzdržljivost

Vzdržljivost

Stekla so izdelana iz odporne polikarbonatne plastike.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Izdelka ne odvrzite, ampak ga popravite!

Naši izdelki se vam bodo pridružili pri gorskih pohodih. Stekla se lahko sčasoma opraskajo. Za hitro in enostavno samostojno popravilo so vam na voljo polarizacijska stekla (referenca 8655386) ali stekla brez polarizacije (referenca 8655382). Stekla so združljiva le s sončnimi očali MH140. Kot del varovanja okolja znamka Quechua skrbi, da so te deli na voljo. Izdelka ne odvrzite, ampak ga popravite!

Zaščita pred UV-žarki

Čemu je namenjen material, ki ščiti pred UV-žarki?
Namenjen je zaščiti oči pred nevidno nevarnostjo − sončnimi žarki. UV-sevanje je vedno prisotno, poleti in pozimi, v sončnem in celo v oblačnem vremenu, ter je lahko škodljivo za oči in predel okoli njih. Da bi ohranili vid, so stekla izdelana iz polikarbonata, pomešanega z materialom, ki je odporen na UV-žarke, ki zagotavlja zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (UVA in UVB).

Bleščanje

Klasifikacija zatemnjenih stekel v skladu s standardom ISO 12312-1: 1. kategorija: rahlo zatemnjena stekla za šibko svetlobo. 2. kategorija: srednje zatemnjena stekla za srednje močno svetlobo. 3. kategorija: temna stekla za močno svetlobo (na morju ali v gorah). Prestrežejo od 82 % do 92 % vidne svetlobe. 4. kategorija: zelo temna stekla, za izjemno močno svetlobo (visokogorje). Prestrežejo od 92 % do 97 % vidne svetlobe.

Dobro je vedeti

Naša stekla so izdelana iz polikarbonata, materiala, ki je izjemno odporen na udarce, vendar pa je občutljiv na praske. Zavedajte se, da se zaščita pred UV-žarki ne bo zmanjšala, tudi če so stekla opraskana. Takšna napaka vpliva le na estetski videz. Enako velja za barvo zatemnjenih stekel. Ne glede na to, ali so siva, rjava ali barvna, lahko barvo izberete glede na svoj okus. Tako boste ne glede na barvo še vedno zaščiteni.

Vsebina

Komplet vsebuje dve nadomestni stekli (levo in desno).