Sklic : 8559672
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
NAGLAVNE SVETILKE ZA TREKING

Bela polnljiva pohodniška naglavna svetilka BIVOUAC 500 (100 lumnov)

FORCLAZ
4.4/5
4.4/5

Barva : Snow white

Decathlon
Svetilka je zasnovana za osvetlitev okolice in mesta kampiranja ponoči. Naglavna svetilka je izjemno lahka (45 g) in jo zlahka spravite v žep. Svetilka, ki jo polnite s kablom USB, vas ne bo nikoli pustila v temi.

Prednosti izdelka

Vizualna zmogljivost Širok snop svetlobe (100 lumnov) z dometom 25 metrov. Odlična za pohodništvo.
Kompaktnost Izjemno kompaktna enodelna struktura (45 g).
Avtonomija 11 ur v varčnem, 4 ure v močnem načinu in 30 minut rezerve. MicroUSB.
Vzdržljivost Odporna na pljuske vode (IPX4).
Večnamenskost 3 načini osvetlitve: rdeči, varčni bel, močni bel. Zatemnitev.
Lahkost 45 g.
Lahkost uporabe Ima samo en gumb in omogoča enostavno uporabo z rokavicami. Način zaklepa.

Tehnične informacije

Načini osvetlitve

Naglavna svetilka ima tri načine osvetlitve, ki so primerni za vse situacije:
rdeči način omogoča, da ostanete neopazni in ohranite nočni vid, varčni način (20 lm) uporabite za branje zemljevidov ali uporabo v bivaku, močni način (100 lm) pa za hojo po kampu. Zatemnitveni način deluje tako, da držite gumb in nastavite moč od 10 do 100 lumnov. Način samodejnega varčevanja z energijo se vklopi, ko je baterija prazna in 30 minut deluje z 20 lumni.

Vrsta baterije

750 mAh litij-ionsko baterijo lahko napolnete prek kabla mikro USB (priložen), ki ga lahko uporabite s prenosnimi polnilci ali ploščo s sončnimi celicami znamke Forclaz. Čas polnjenja: približno 2 uri.

Snop svetlobe

Širok snop svetlobe enakomerno razprši svetlobo, zato lahko vidite pred seboj in ob straneh.

Moč in vrsta osvetlitve

Stalna osvetlitev LED: svetloba se ne zmanjša, ko se baterija izprazni. Svetlobna jakost je izračunana skladno s standardom FL1. To ustreza maksimalnemu času, ko svetilka lahko zagotavlja vsaj 10 % največje moči v določenem načinu. Največja moč se meri med 30 sekundami in 1 minuto po vklopu popolnoma napolnjene svetilke.

Optimalen domet svetilke

Največji domet 25 m v močnem načinu. Domet se meri skladno s standardom FL1: to ustreza največji razdalji, ki jo lahko svetilka osvetli s svetilnostjo 0,25 luksov (lokalno merilo). Ta svetilnost je enako močna kot sij, ki ga v najboljših pogojih oddaja luna.

Sestava

Zasnova iz enega kosa zagotavlja večjo kompaktnost. Lahko dostopno stikalo na vrhu svetilke. Naglavno svetilko lahko zaklenete (daljši pritisk na gumb OFF) in tako preprečite nenameren vklop svetilke v torbi.

Teža

45 g.

Mere (D x V x G)

51 x 28 x 26 mm (brez traku).

Naglavni trak

Odstranljiv naglavni trak (15 mm) lahko operete. Sestava: 70 % poliestra in 30 % naravne gume za maksimalno udobje.
Dve simetrični zaponki za lažje zategovanje. Naglavna svetilka se prilagodi vsem velikostim glave, od otrok do odraslih, pa tudi čeladam za pohode v gorah.

Shranjevanje

Naglavna svetilka je skupaj s kablom USB na voljo v zaščitni tekstilni prevleki. Manj embalaže zmanjšuje vpliv na okolje.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
10% Polikarbonat, 10% Poliester, 30% PCBA, 50% Litijeva Baterija
Torbica za kolo
10% Polipropilen, 10% Polioksimetilen, 80% Poliester
Nasveti glede zaloge Pred daljšim shranjevanjem popolnoma napolnite baterijo (vsakih 6 mesecev). Hranite jo v suhem prostoru, ki ni neposredno izpostavljen sončni svetlobi.

Naše obveze

Naši uporabniki in navdušenci prek platforme za preizkušanje Decathlon Creation: Pridružite se nam na https://testproduit.decathlon.fr.
Odkrijte vse o trekingu, izposoji opreme, naših izdelkih in nasvete na www.forclaz-trek.com.
Preizkusni izdelek Decathlonove izdelke testirajo skupine uporabnikov pri dejanskih pogojih, za katere so bili zasnovani. Vse preizkuse izvajajo in nadzorujejo inženirji, ki predano sledijo svojemu poslanstvu. Vodje izdelkov, inženirji in vse ekipe na podlagi pridobljenih rezultatov razvijajo in oblikujejo visokotehnološke izdelke, ki zadovoljijo potrebe naših uporabnikov.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe