Sklic : 8560854
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKA OBLAČILA ZA JOGO

Nosečniške hlače za jogo - črne

KIMJALY
Decathlon
Hlače so zasnovane za jogo. Mehke hlače s krojem na korenček. Izdelane so iz raztegljivega ekološkega bombaža. Pas ima notranji trak, ki nudi oporo trebušni steni in se raztegne, ko izvajate položaje ter prilega naraščajočemu trebuščku.

Prednosti izdelka

Stabilnost Elastični trak, ki nudi oporo vašemu trebuščku.
Svoboda giba Elastan za večjo elastičnost.Vrvica v spodnjem delu hlačnice.
Pokritost Širok pas, ki popolnoma pokriva in podpira vaš trebušček.
Eko dizajn Hlače so izdelane iz 92% trajnostnega bombaža.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Zakaj reciklirani bombaž?

Reciklirani bombaž pridobimo iz odpadkov pri proizvodnji bombaža in ga je zaradi tehničnih razlogov treba zmešati z novimi vlakni. S tem so odpadki ponovno uporabljeni. Nit iz recikliranega bombaža posledično porabi veliko manj surovin od konvencionalnega organskega bombaža. Zato je to zelo trajnostna rešitev.

Zakaj organski bombaž?

Za sveža vlakna smo izbrali organski bombaž, saj je pridelan brez GMO in kemičnih izdelkov, način vzgajanja pa ohranja rodovitnost prsti ter zmanjšuje onesnaževanje voda.

Šport v nosečnosti?

Pred kakršno koli fizično aktivnostjo se posvetujte z zdravnikom ali MS babico. Ko se med nosečnostjo ukvarjate s športom, je še toliko bolj pomembno, da poslušate lastno telo in se zavedate, kdaj morate prenehati. Če ste bili aktivni pred nosečnostjo, boste občutili potrebo, da prilagodite svojo vadbo. Za varno vadbo ne pozabite trenirati pri60 % vašega maksimalnega srčnega utripa.

Kaj je joga za nosečnice?

Joga za nosečnice se osredotoča na fizične položaje in tehnike dihanja, ki pomagajo nosečnicam pred, med in po porodu. Učitelji joge nosečnicam zagotovijo več pripomočkov, s katerimi lahko udobno vadijo in povečajo moč ter gibčnost, s čimer so bolje pripravljene na porod.

Prednosti joge za nosečnice

Prednosti je več: Okrepi mišice, poveča vzdržljivost in gibčnost. Izboljša kakovost spanca. Lajša bolečine v spodnjem delu hrbta. Zmanjša stres in anksioznost. Izboljša koncentracijo. Skratka, vadba joge med nosečnostjo je odlična ideja!

Zasnova naših izdelkov

Tako začetniki kot učitelji joge, vsem članom je skupna ista strast. Najsi gre za bolj počasne ali bolj dinamične vaje joge, vsi iščemo ravnotežje. Ustvarjamo izdelke, ki bodo izpolnjevali vaše potrebe in zahteve. Prizadevamo si, da bi z našimi izdelki poskrbeli za pozitivno in okolju prijazno izkušnjo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
8% Elastan, 92% Bombaž
Zaplata
12% Elastan, 88% Bombaž
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Prepovedano sušenje s centrifugo.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Preizkusni izdelek Testiranje izdelka na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe