Sklic : 8588105
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
SKIRO, NADOMESTNI DELI

Objemka za skiro MF1,8

OXELO
Decathlon
Objemka je zasnovana za menjavo objemke na vašem skiroju MF1,8. Skiro boste lahko uporabljali dlje časa. S tem kompletom hitro zamenjajte zadnjo zavoro, da bo lahko vaš otrok vozil skuter še dlje.

Prednosti izdelka

Enostavno sestavljanje / razstavljanje Namesti se s-5 mm imbus ključem.
Kompatibilnost Ta komplet je združljiv z modeli skirojev MF1,8.

Tehnične informacije

Vsebina kompleta

Namesto da zamenjate skiro, uporabite rezervne dele! Da boste lahko skiro uporabljali dlje časa smo zasnovali komplet, ki vsebuje: 1 objemka in 3 vijaki za pritrjevanje.

Potrebujete pomoč?

Niste spretni pri popravilih? Če želite vzdrževati ali popraviti vaš skiro vas vabimo, da obiščete delavnico vaše najbližje trgovine DECATHLON.

Že imate orodje?

Zakaj v kompletu ni orodja?
Iz istih razlogov, kot vam svetujemo uporabo rezervnih delov: ker želimo poskrbeti za okolju prijazno delovanje in tako poskrbeti za dolgoročno trajnost. To je del naše zaveze, zato v kompletu ni izvijačev in imbus ključev.

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Aluminij 6061
Nasveti glede zaloge Slog Freestyle je ekstremen. Deli skiroja se obrabijo, zato jih redno preverjajte in menjavajte.Dele, ki se lahko obrabijo, je treba preveriti in po potrebi zamenjati.
Pravno obvestilo Na splošno bi morali med vožnjo s skuterjem nositi zaščitno opremo (čelada, ščitnike za kolena in komolce).
NAJHUJŠE POŠKODBE se zgodijo v prvih nekaj mesecih: vzemite si čas in se naučite osnov, da boste znali nadzorovati hitrost in zavirati v nujnih primerih in v vseh vremenskih razmerah (zlasti na mokri podlagi).

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe