Sklic : 8403240
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OBLEKE ZA MRZLO VODO

Črna ženska obleka za deskanje iz 4/3 mm neoprena

OLAIAN
5/5
5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Obleka je namenjena deskarkam na valovih, ki deskajo na peni, ki jo ustvarijo valovi. Obleka je primerna za deskanje v hladni vodi med 12 in 17°C. Namenjena je začetnikom. Dolžina aktivnosti: do ene ure.

Prednosti izdelka

Enostavno oblačenje Zadrga na hrbtu omogoča hitro oblačenje in slačenje.

Tehnične informacije

Učite se deskati na valovih

Učite se deskati na valovih ali deskate na valovih le nekajkrat letno med počitnicami. Ostajate na mestu, kjer se z nogami lahko dotaknete dna, v majhnih valovih ali na mestu, kjer se valovi lomijo. Z deskanjem na valovih se ukvarjate zaradi tega, ker uživate v vodi, in dobrega občutka, ki vam ga ponuja deskanje. Med aktivnostjo pogosto padete v valove, ki niso premočni. Za vas smo oblikovali široko ponudbo izdelkov, ki so primerni za vašo aktivnost in obliko telesa.

Kako izbrati pravo obleko za deskanje (1. del)

Prvi kriterij pri izbiri obleke za deskanje je temperatura vode. Temperatura vode je odvisna od lokacije in letnega časa. Poskrbite, da izbrana obleka ustreza temperaturi vode na vaši lokaciji: topla voda s temperaturo nad 20 °C, srednje topla voda s temperaturo med 17 in 22 °C, hladna voda s temperaturo med 12 in 17 °C, zelo hladna voda s temperaturo med 7 in 12 °C. Obiščite spletno stran seatemperature.org in preverite, kakšna je temperatura vode na vaši lokaciji.

Kako izbrati pravo obleko za deskanje (2. del)

Drugi kriterij, ki ga morate upoštevati, je trajanje aktivnosti. Če vaša aktivnost traja manj kot 1 uro, so za vas primerni modeli oblek 100. Za do 2-urno aktivnost so primerni modeli oblek 500, za do 3-urno aktivnost pa modeli oblek 900.
Modeli oblek 500 so v primerjavi z modeli oblek 100 toplejši (in bolj vodotesni) ter učinkovitejši pri zmanjševanju utrujenosti in preprečevanju draženja. Enako velja za modele oblek 900 v primerjavi z modeli oblek 500.
Opomba: modele 900 lažje oblečete.

Izberite pravo velikost

Da bi oblačilo za deskanje kar najbolje izkoristili, morate izbrati primerno velikost. Obleka za deskanje se mora povsem prilegati in se ne sme gubati. Normalno je, da se vam suh izdelek zdi pretesen, vendar pa bo ta občutek izginil takoj, ko se bo zmočil.

Zapiranje

Naše zadrge in sistemi zapiranja so laboratorijsko testirani, da bi zagotovili njihovo optimalno življenjsko dobo in dobro odpornost na slano vodo. Za večje udobje med deskanjem (pri ležanju med veslanjem) smo zadrgo namestili na hrbtno stran obleke za deskanje.

Naši dodatki bodo poskrbeli, da vam bo dlje časa toplo! Vsaka temperatura zahteva svoje oblačilo

V vodi skozi okončine (roke, noge, glava) izgubimo več kot polovico telesne temperature.
Zato priporočamo uporabo dodatkov:
v topli vodi in srednje topli vodi (> 17 °C): nizki čevlji iz neoprena, v hladni vodi (12‒17 °C): visoki čevlji in rokavice,
v zelo hladni vodi (7‒12 °C): visoki čevlji, rokavice, kapuca in majica s kapuco.
Celotno ponudbo dodatkov iz neoprena si oglejte na spletni strani decathlon.si.

Decathlonova znamka za deskanje OLAIAN

OLAIAN je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo majice in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Pena
100% Guma - Kloropren
Glavni material
100% Poliamid
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Hranite jo v suhem in zračnem prostoru. Ne izpostavljajte je virom toplote. Da bi obleki za deskanje podaljšali življenjsko dobo, je ne sušite neposredno na soncu. Strojnega pranja ne priporočamo.
Omejitev uporabe: Za vodo s temperaturo med 12 in 17 °C. Do 1-urna aktivnost.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe