Sklic : 8555439
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA OROŽJE

Olje za vzdrževanje orožja v razpršilu 100 (200 ml)

SOLOGNAC
Decathlon
Izdelek vsebuje nevarne snovi, zato je nakup možen samo v trgovinah. Izberite trgovino za zalogo
Olje je zasnovano za podmazovanje orožja in preprečitev korozije. Čiščenje in vzdrževanje strelnega orožja je ključno, saj ga tako ohranite v dobrem stanju. Da bo vaše strelno orožje v popolnem stanju, je nujna uporaba pravega olja. Naše olje so za vas oblikovali rekreativni strelci!

Prednosti izdelka

Enostavno vzdrževanje Olje namasti in tako ščiti vaše strelno orožje pred korozijo.
Sestava Formula, sestavljena iz sintetičnega olja in butana.
Lahkost uporabe Aerosolno razpršilo za natančen nanos.
Optimalna temperatura -20 do 244 °C
Kapaciteta 200 ml

Tehnične informacije

Kam in zakaj je treba nanašati olje za orožje?

Vaše orožje je v večini izdelano iz kovine, kar pomeni, da zahteva posebno vzdrževanje za preprečitev pojava korozije. Naše olje je zasnovano prav s ciljem preprečevanja korozije. Druga možna uporabe olja je za zmanjšanje trenja med dvema mehaničnima deloma. Mehanizem tako postane bolj gladek in prepreči obrabo zaradi pretiranega trenja. Olje vam omogoča tudi zaščito orožja med daljšim obdobjem shranjevanja.

Nasveti za zunanjo uporabo

Način nanosa se lahko razlikuje odvisno od površine, ki jo je treba prekriti. V primeru večje površine je najbolj praktična in dosledna metoda, da olje razpršimo po vseh delih, ki jih želimo zaščititi, nato pa s krpo olje enakomerno porazdelimo. Za bolj lokaliziran nanos je mogoče nekaj olja razpršiti neposredno na orožje in ga nato razširiti s krpo ali bombažno palčko, odvisno od oblike območja, ki ga obdelujete.

Nasvet za uporabo za mehanske dele

Olje poleg zaščite kovine omogoča tudi zmanjšanje trenja med mehanskimi deli, ki so v medsebojnem stiku. Ima torej dvojni namen: zgladi mehanizem ali olajša delovanje ter hkrati ščiti pred obrabo zaradi različnih hitrosti trenja jekla ob jeklo. Kljub temu je treba vedeti, da olja ni priporočljivo nanašati neposredno ali posredno (tveganje za zagon) na sprožilni mehanizem. Tveganje tega je nenamerno sproščanje.

Varnostni napotki 1

Nevarnost! Izredno vnetljiv aerosol. Embalaža pod pritiskom: ob segrevanju lahko eksplodira. Hranite ga izven dosega otrok.
Ne izpostavljate vročini, vročim površinam, iskram, odprtim plamenom ali drugim vnetljivim virom.
Ne izpostavljajte dimu. Ne pršite nad odprtim ognjem ali drugim virom vžiga.

Varnostni napotki 2

Ne luknjajte in ne sežigajte niti po uporabi. Ne izpostavljajte ga sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Zavrzite vsebino / embalažo v skladu z lokalnimi predpisi.

Temperaturno območje uporabe

Območje uporabe olja je v vsakem primeru temperaturno območje, znotraj katerega olje ostane v tekoči obliki. Naše olje ostane v tekoči obliki med -20 °C in 244 °C. Pod tem temperaturnim območjem tvegate, da se olje strdi, kar lahko zaustavi ali ovira nemoteno delovanje mehanizma. Nad tem temperaturnim območjem tvegate samovžig olja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Formula
50% Destilati (nafta), z vodikom obdelani težki parafinski destilati, 50% Butan
Nevarni izdelki Seznanite se z varnostnimi ukrepi.

Naše obveze

Garancija: 1 Leto

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe