Plavajoča črna polarizacijska sončna očala za vodne športe za odrasle ALAGOA

8115808

ORAO

Očala so zasnovana za uporabo pri vodnih športih (jadranje, stoječe veslanje, kajak itd.) v sončnem vremenu. 3. kategorija.
Polarizacijska sončna očala ALAGOA POLARIZED so lahka in plavajo na vodni površini. Polarizacijska stekla s 100-% UV-zaščito odstranijo odboj z vodne površine. Idealna za vodne športe.

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred soncemStekla 3. kat., 100‑% UV-zaščita in zaščita pred modro svetlobo: sončno vreme.
PolariziranPolarizacijska stekla: zmanjšajo odboj s horizontalnih površin.
PlovnostPlavajoč okvir: zagotavlja, da očala z lahkoto najdete na vodni površini.
VzdržljivostStekla iz polikarbonata: odporna na udarce.
StabilnostNosniki so narejeni iz mehkega materiala: zagotavlja dobro prileganje.
PokritostZaobljena oblika: ščiti oči pred vetrom, pljuski in slabim vremenom.
LahkostLahka sončna očala: 27 g.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
STEKLA
Stekla 3. kategorije: prepuščajo od 8 % do 18 % svetlobe (zaščita v sončnem vremenu, v skladu s standardom: ISO 12312-1 100‑% ANTI UV-zaščita Polarizacija: 95-% polarizacija za najmanjši možen odboj. Material: na udarce odporen polikarbonat Oblika: okrogla – baza ukrivljenosti stekel: 8.
2
OKVIR
Material okvirja: Poliamid Material nosnikov: TPU Material ročk: poliamid Velikost: primerna za obraze srednje velikosti.
3
guma Velikost:
Material ročk: EVA Sistem hitrega zapiranja Notranji material: poliester
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Okvir : 90.0% Poliamid 12, Okvir : 5.0% Guma - termoplastična (TPR), Okvir : 5.0% Nerjavno jeklo Leča : 100.0% Polikarbonat

Test
Očala so v skladu s standardom ISO 12312-1. Testirana so v sodelovanju z našo strokovno sodelavko in prvakinjo v kajtanju Marie Desandre-Navarre.

Test produkta
Vsa sončna očala ORAO so bila testirana pri dejanski rabi v pogojih, za katere so bila zasnovana. Naši oblikovalci, produktni vodje, inženirji in stilisti si prizadevajo, da so izdelki oblikovani in izdelani za uporabo v realnih okoliščinah, za katere so bili zasnovani.

nasvet o shranjevanju
Kakovost vida je odvisna od tega, ali boste za svoja očala ustrezno skrbeli. Etui za očala ni odvečna stvar. Očala, ki jih hranite v etuiju, boste obvarovali pred praskami, udarci ali lomljenjem.

nasvet o vzdrževanju
Za čiščenje stekel uporabite ustrezne pripomočke: vlažne čistilne robčke, krpico iz mikrovlaken ali sprej za čiščenje očal (nabor izdelkov ORAO). Izogibajte se uporabi papirnatih brisač, krpic, ki vsebujejo silikon, ali papirnatim robčkom, saj lahko poškodujejo stekla. Čistilni izdelki za domačo rabo, dezinfekcijska sredstva ali aceton lahko poškodujejo površino stekel. Če stekla poškropite, jih nikoli ne brišite na suho: najprej jih splaknite s čisto vodo.