Prozorna sončna očala ST 100 za odrasle (kat. 0)

8118518

B'TWIN

Očala so zasnovana za občasno kolesarjenje v oblačnem vremenu ali razmerah slabše vidljivosti. Očala kat. 0. Popolna UV-zaščita.
Zasnova in oblika sončnih očal ST 100 zagotavljata zelo dobro zaščito pred soncem: stekla s popolno UV-zaščito. Zaradi uporabe polikarbonata so stekla še posebej odporna na udarce.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred soncemStekla kat. 0, 100‑% UV-zaščita: boljši vid v oblačnem vremenu ali ponoči.
Proti megljenjuOčala brez okvirja: zagotavljajo boljše zračenje.
VzdržljivostStekla iz polikarbonata: odporna na udarce.
Vidno poljeVelika površina stekel: zagotavlja boljši periferni vid.
PokritostZaobljena oblika: ščiti oči pred vetrom, pljuski in slabim vremenom.
StabilnostDober oprijem na konicah ročk: preprečuje drsenje očal.
LahkostLahka sončna očala za kolesarjenje: 24 g.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
STEKLA
Stekla kategorije 0: prepuščajo od 80 % do 100 % svetlobe (zaščita v sončnem vremenu. V skladu s standardom ISO 12312-1).Stekla s popolno UV-zaščito.1. optični razred: stekla vrhunske kakovosti.Material: na udarce odporen polikarbonat. Oblika: okrogla, baza ukrivljenosti stekel 8.
2
OKVIR
Material okvirja: polikarbonat. Material ročk: polikarbonat.Material na konicah ročk: guma. Velikost: primerna za obraze srednje in večje velikosti (za moške in ženske).
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Okvir : 94.0% Polikarbonat, Okvir : 5.0% Guma - sintetična, Okvir : 1.0% Nerjavno jeklo

Test
Očala so skladna s standardom ISO 12312-1.

Test produkta
Vsa sončna očala so bila testirana v naših DECATHLON laboratorijih in pri dejanskih pogojih, za katere so bila zasnovana. Naše razvojne skupine, produktni vodje, inženirji in oblikovalci skrbijo, da sončna očala opravljajo svojo funkcijo in zdržijo v dejanskih razmerah.

nasvet o shranjevanju
Kakovost vida je odvisna od tega, ali boste za svoja očala ustrezno skrbeli. Etui za očala ni odvečna stvar. Očala, ki jih hranite v etuiju, boste obvarovali pred praskami, udarci ali lomljenjem.

nasvet o vzdrževanju
Za čiščenje stekel uporabite ustrezne pripomočke: vlažne čistilne robčke, krpico iz mikrovlaken ali sprej za čiščenje (nabor izdelkov znamke ORAO). Izogibajte se uporabi papirnatih brisač, krpic, ki vsebujejo silikon, ali papirnatih robčkov, saj lahko poškodujejo stekla. Površino stekel lahko prav tako poškodujejo čistilni izdelki za domačo rabo, dezinfekcijska sredstva ali aceton. Če stekla poškropite, jih nikoli ne brišite na suho: najprej jih izperite s čisto vodo.