Žičnata kombinacijska ključavnica 120

8168164

B'TWIN

Služi za: Ključavnica je zasnovana, da ščiti dele vašega kolesa (kolesa, sedež, torbe, itd.).
Dele vašega kolesa (kolesa, sedež) in dodatke (torbe, košare, itd.) hranite v zaščitenem prostoru. Praktična, lahka in dostopna ključavnica za kolo za vsakodnevno uporabo.

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Varno pred krajoOcena stopnje zaščite: 2 od 10. Ne uporabljajte za zaščito kolesa pred krajo.
ProstorninaUporabna dolžina: 150 cm.
LahkostTeža: 590 g.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Varnost
Čeprav marsikdo meni, da obstajajo ključavnice, ki jih ni mogoče razkleniti, temu ni tako. S ključavnico za kolo samo otežimo krajo, ker je zanjo potrebno več časa in zato deluje kot svarilo. Dobra ključavnica ima mehanizem proti razklenitvi ključavnice in je izdelana iz materialov, ki se lahko razklenejo le s posebnimi orodji, zato je kraja otežena.
2
Ocena stopnje zaščite
Ocena stopnje zaščite vam pomaga izbrati najbolj ustrezno ključavnico za kolo. Z neodvisnim laboratorijem CNPP smo na podlagi tehnik kraje, ki se jih poslužujejo tatovi koles, pripravili edinstven testni protokol. Ta edinstveni protokol omogoča primerljivo oceno za vsako ključavnico, ki kaže, kako odporna je na krajo
    Show results for