Bela ženska majica z ovratnikom 100

8325142

ARTENGO

Služi za: Majica je namenjena igranju športov z loparjem v toplem vremenu. Prav tako je primerna za igranje badmintona, namiznega tenisa.
Ta klasična športna majica z ovratnikom je primerna za igranje tenisa in badmintona. Všeč vam bo njen lahek in zračen material. Majica je primerna za nošenje med igranjem ali v prostem času.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Svoboda gibaFleksibilen material zagotavlja lahkotno gibanje.
LahkostTehta samo 150 g ter omogoča udobno in sproščeno igranje.
Prenos vlageZračen material vas bo tudi med igro ohranil suhe.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Enostavno vzdrževanje.
Likanje ni potrebno. Hitro sušenje.
2
Primerjava okoljskih vplivov izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak. Splet: sustainability.decathlon.com Video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Karakteristike
Druge barveRožnata, črna, zelena
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester

Test
Majico z ovratnikom je zasnovala, testirala in odobrila naša razvojna ekipa (tehnični inženirji, oblikovalci oblačil, stilisti, produktni vodje in tehnični partnerji). Majica je bila razvita v našem tehničnem centru (razvojni center s sedežem v Villeneuve d‘Ascqu na severu Francije).

Test produkta
To majico z ovratnikom so v našem tehničnem centru testirali igralci tenisa, badmintona in drugih športov z loparji. Izbrali so jo zaradi dobrega odvajanja znoja in lahkega materiala.
    Show results for