Bela pohodniška sončna očala MHT500 (4. kat.) za otroke

8329394

QUECHUA

Služi za: Očala so namenjena otrokom nad 7 let za aktivnosti na prostem v sončnem vremenu.
Sončna očala MHT500 dobro pokrivajo obraz. Guma na konicah ročk zagotavlja dober oprijem. Zagotavljajo 100-% zaščito pred UV-žarki in ščitijo oči vašega otroka!

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred soncemStekla 4. kategorije. 100-% UV-zaščita: za sonce ali višino.
PokritostOkvir zaobjame obraz: ne prepušča svetlobe ob straneh ali spodaj.
StabilnostGumijaste ročke nudijo dober oprijem.
VzdržljivostOčala so izdelana iz prožnega materiala: manjše tveganje za zlom očal.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Stekla
Stekla 4. kategorije: prepuščajo od 3 do 8 % svetlobe (zaščita v sončnem vremenu v skladu s standardom ISO 12312-1). 100‑% UV-zaščita. Filter modre svetlobe: filtrira več kot 90 % škodljive modre svetlobe, ki lahko povzroči utrujenost oči in slabši vid. Material: na udarce odporen polikarbonat.
2
Okvir
Material okvirja: TR90/guma. Material mostička: TR90. Material ročk: TR90/guma. Material konice ročk: TR90/guma. Velikost: primerna so za otroke od 7 do 10 let. Luknjice na konicah ročk: omogočajo, da lahko napeljete trak za okoli vratu, ki zagotavlja najboljšo podporo.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Okvir : 80.0% Poliamid 12, Okvir : 15.0% Guma - termoplastična (TPR), Okvir : 5.0% Nerjavno jeklo Leča : 100.0% Polikarbonat

Test
Ta očala ustrezajo zahtevam standarda: ISO 12312-1.

Test produkta
Vsa naša športna očala so testirana v laboratorijih podjetja Decathlon in pri dejanskih pogojih uporabe, za katere so bila zasnovana. Naše ekipe oblikovalcev (produktni vodje, inženirji in oblikovalci) skrbijo, da so naša športna očala v celoti primerna za uporabo na terenu.

nasvet o shranjevanju
Če želite ohraniti dobro kakovost vida, morate za očala ustrezno skrbeti. Etui je bistvenega pomena! Očala, ki jih hranite v etuiju, boste obvarovali pred praskami, udarci ali lomljenjem.
    Show results for