Zelena majica z UV-zaščito 100 za otroke

8330847

OLAIAN

Služi za: Zaščita pred soncem. Primerna je za vodo s temperaturo nad 22 °C. Občasna aktivnost. Preprečuje draženje med aktivnostjo.
Majica z UV-zaščito omogoča, da uživate v pozitivnih vplivih sonca, hkrati pa ste zaščiteni pred nevarnimi UV-žarki na plaži in v vodi, kjer je odboj žarkov najmočnejši. Ohlapen kroj.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester

Test
Vse naše izdelke za zaščito pred soncem so laboratorijsko preizkusili naši inženirji. Skladni so s trenutno veljavnim standardom: EN 13758-2. Pred začetkom proizvodnje testiramo vse uporabljene materiale. V naših laboratorijih imamo tudi lastne merilne naprave, ki nadomeščajo testiranja v zunanjih laboratorijih. Izdelki so testirani suhi in mokri ter tudi med uporabo (z raztezanjem, do katerega med uporabo pride).

Test produkta
Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.

nasvet o vzdrževanju
Po vsaki uporabi jo izperite s čisto vodo. Ne sušite je na soncu.
    Show results for