Črn ženski spodnji del kopalk z visokim pasom ROMI

8331598

OLAIAN

Služi za:
Kopalke z visokim pasom in nizkim izrezom na stegnih ostanejo na svojem mestu in prekrijejo trebuh in zadnjico.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Redno deskate na valovih
Redno deskate na valovih. Med aktivnostjo veslate, se potopite pod valove z glavo navzdol (na kratki deski) ali se potopite tako, da se obrnete (na dolgi deski) in nato deskate na valovih, manjših od 1 m. Velikokrat padete in ste navajeni, da se prevračate v vodi. Kopalke morajo izpolniti zahteve med vašo aktivnostjo in morajo med vašim gibanjem ostati na svojem mestu. Za vas smo oblikovali široko ponudbo kopalk, ki so primerne za vašo aktivnost in obliko telesa.
2
Oblika
Spodnji del kopalk z visokim pasom predstavlja odlično rešitev za ženske, ki želijo prekriti svojo zadnjico in trebušček. Zaradi nizkega izreza na stegnih in elastične zaključne obrobe spodnji del kopalk nudi samozavest pri vseh vodnih aktivnostih.
3
Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje
Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu so jih testirale deskarke na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in kopalke testiramo še v dejanskih pogojih.
4
Velikost suhih in mokrih kopalk
Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati: čutiti morate oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.
5
Primerjava okoljskih vplivov izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljen splošni rezultat (A, B, C, D, E), ki vam omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Decathlon se je prostovoljno odločil za prikaz te sheme okoljskih oznak. Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/
6
Želite zamenjati kopalke?
Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.
7
Decathlonova znamka za deskanje Olaian
Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo kopalke in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 80.0% Poliamid, Glavni material : 20.0% Elastan Notranjost : 100.0% Poliester

Test produkta
Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.

    Drugi kupci so tudi kupili

    Show results for