Črne moške smučarske podhlače 100

8343537

WED'ZE

Služi za:
Topel in udoben osnovni sloj, ki zagotavlja udobje cel dan.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaBrušen material za več toplote.
Prenos vlageDelno zračen osnovni sloj. Nizek nivo odvajanja znoja.
Svoboda gibaRaztegljiv material skrbi za udobje in sproščeno gibanje.
MehkobaZelo mehek material nudi dodatno udobje in mehkobo.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Navodila za uporabo
Če želite osnovni sloj čim bolje izkoristiti, priporočamo, da preverite, da se vsa vaša oblačila med seboj dobro ujemajo. Namen osnovnega sloja je odvajanje vlage od telesa. To pomeni, da morajo biti tudi zgornji sloji zračni. Če se za intenzivno telesno aktivnost oblečete pretoplo, se lahko celo zgodi, da vas bo zazeblo, ker se znoj ne bo odvajal in bo ostal na koži.
2
Primerjava okoljskih vplivov izdelkov
Okoljski odtis izdelka je izračunan za njegovo celotno življenjsko dobo in z različnimi pokazatelji. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester

Test produkta
Vsi izdelki znamke Wed'ze so oblikovani in izdelani v dolini Mont Blanca. Testirani so v razmerah, ki so enake kot tiste, na katere boste naleteli med uporabo (sneg, hladno vreme, pršič itd.). Naša skupina oblikovalcev skrbi, da funkcija, za katero je oblikovan in namenjen izdelek, ustreza tisti, ki jo potrebujete na smučišču.

nasvet o shranjevanju
Pred hrambo dobro posušite.
    Show results for