Trenažer FLOW SMART

8345488

TACX

Služi za:
Programirani treningi, virtualne dirke, kolesarjenje po legendarnih poteh. Prijavite se na aplikacijo in začnite. Skupaj z: sprednjo blokado in 1-mesečno programsko licenco.

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Moč800 vatov (realističen 6 % naklon).
Kontrola zaviranjaElektromagnetna zavora, ki jo nadzirajo aplikacije na tablicah, pam. tel. in PC
PovezljivostBluetooth Smart in ANT+ brezžična povezava s PC, tablicami ali pametnimi tel.
Gladko pedaliranjeVztrajnik: 1,6 kg.
Enostavno sestavljanje / razstavljanjeSe hitro in preprosto pritrdi na kolo s sistemom za hiter zagon.
KompaktnostSe lahko zloži za kompaktno shranjevanje.
Raven hrupaTihi valj iz elastomera. Elektromagnetno zaviranje brez trenja.
KompatibilnostZa 26- do 29-palčna (29 samo za pnevmatike za cestna kolesa).
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Združljivost
Prepričajte se ali je vaša naprava združljiva! Pametni telefon: Bluetooth Smart (4.0). Tablica: Bluetooth Smart (4.0) ali ANT+ PC: ANT+, samo preko ANT+ antene (ni priložena kompletu)
2
Povezljivost
Flow Smart se lahko priključi na: - pametni telefon (iOS in Android) preko Tacx Training app ali drugih aplikacij (Zwift, Trainerroad, Kinomap itd.) preko Bluetooth Smart (4.0) - tablice (iOS in Android) preko Tacx Cycling app ali drugih aplikacij (Zwift, Trainerroad, Kinomap itd.) preko Bluetooth Smart (4.0) ali ANT+ - ciklometer / GPS preko Bluetooth Smart (4.0) ali ANT+ (Garmin Edge 520, Mio 505 itd.) - PC z ANT+ anteno in Tacx Trainer Software 4 programsko opremo (ni vključeno v kpl).
3
Vsebina paketa
- podstavek za sobni trening Flow - Skyliner dvižni blok za sprednje kolo - Posebna priprava za hitro odpuščanje
4
Nasveti za pnevmatike
Ne glede na to, ali na trenažerju trenirate s cestnim ali gorskim kolesom, vam močno priporočamo, da uporabite pnevmatiko, ki je posebej namenjena uporabi na trenažerju. Njena prednost sta ojačena struktura, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo, in trša guma, ki zmanjšuje hrup, ki ga med vrtenjem povzročajo kolesa.
5
Nasveti za stabilnost
kadar kolesarite na stojalu za sobni trening, je zadnje kolo na sobnem kolesu dobro stabilizirano in nekoliko dvignjeno. Za večjo stabilnost uporabite tudi blokado dviga sprednjega kolesa. Prednosti: 1- Stabilizira sprednje kolo. 2- Dvigne sprednje kolo, da je celotno kolo na isti višini.
6
Nasveti za zaščito
Kadar trenirate v zaprtih prostorih, znoj pogosto kaplja na kolo ali na tla. Priporočamo naslednjo opremo: 1. Ščitnik za znoj, ki preprečuje kapljanje (kislega) znoja na kolo in poškodbe na njem. (ref. 8056757). 2. Podlogo za trenažer, ki zmanjša hrup ter zagotavlja stabilnost in večjo zaščito pred znojenjem (ref. 8369937)
    Show results for