Moder ženski športni nedrček SHAPE+

8352433

DOMYOS

Nedrček je zasnovan za zelo intenzivne fitnes aktivnosti: step, tek na tekalni stezi, vadba na trampolinu itd.
Športni nedrček, v katerem se boste počutili kot v svoji koži. Je brez šivov na predelu prsi in ima všite blazinice. Prilagodljive naramnice. Prezračevalni del na hrbtu.
Velikosti

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Podpora prsnega košaODLIČNA OPORA: zmanjša premikanje prsi za 42 %* pri visoki intenzivnosti.
OblikovanjePena, ki oblikuje prsi.
PrezračevanjeZračen všitek, ki odvaja znoj.
PrilagodljivPritrjevanje in prilagajanje na sprednje delu zagotavlja dodatno udobje.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj je športni nedrček SHAPE primeren za visoko intenzivne aktivnosti?
Ta nedrček SHAPE zagotavlja odlično oporo* in je primeren za visoko intenzivne fitnes aktivnosti (step, tek na tekalni stezi itd.). Z zasnovo, ki zagotavlja popolno prileganje, se boste počutili samozavestni. Odprt hrbet je prilagodljiv in je opremljen s tehničnim materialom za prezračevanje. Nedrček je brez kosti in ima všite blazinice. V njem se boste počutili kot v svoji koži.*42 % manjša obremenitev v primerjavi z običajnimi nedrčki pri visoko intenzivnih aktivnostih.
2
Zakaj nositi športni nedrček?
Med vadbo so vaše prsi bolj obremenjene kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Vaše prsi lahko, odvisno od intenzivnosti vadbe, tehtajo 3- do 5-krat več kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Zakaj je športni nedrček COMFORT primeren za nizko intenzivne aktivnosti? Športni nedrček omeji premikanje prsi in tako zagotovi, da so manj obremenjene.
3
Zdrave prsi:
Ne glede na velikost prsi boste z gibi in obremenitvami raztegnili kožo in vezi. Brez ustrezne opore boste med vadbo čutili bolečine in vaše prsi se lahko prezgodaj povesijo. Prav tako lahko vašim prsim dolgoročno škodi tudi prekomerna opora. Nositi morate nedrček, ki je popolnoma primeren za velikost vaših prsi in intenzivnost vadbe. Namen je zaščititi vaše prsi brez omejevanja naravnega gibanja prsi.
4
Kakšen nedrček naj izberem za določen šport?
Našli boste pravi model s pravo oporo za svojo vrsto vadbe: nizko intenzivna vadba (joga, raztezanje, krepitev mišic itd.), srednje intenzivna vadba (fitnes, ples, kardio vadba) ali visoko intenzivna vadba (step, tek itd.).Priporočamo, da nivo opore prsi prilagodite nivoju športne/fitnes aktivnosti. Npr. ne nosite športnega nedrčka, ki je zasnovan za visoko intenzivno vadbo, če ga ne potrebujete (pomembno je, da zaščitite prsi in hkrati prsim omogočite čim bolj naravno gibanje).
5
Izberite pravo velikost
Ustrezna velikost zagotavlja dobro oporo in udobno nošenje.Da bi ugotovili vašo velikost nedrčka, si izmerite prsi:* Izmerite se brez nedrčka. * Uporabite zrcalo. * Šiviljski meter držite vodoravno pod lopaticami. * Šiviljski meter ovijte okrog prsi. Izmerite obseg. Pri tem metra ne napnite premočno.Mere primerjajte z merami v ustrezni tabeli, ki navaja velikosti športnih nedrčkov.
6
Kako so zasnovani nedrčki znamke Domyos?
Naši modeli nedrčkov so zasnovani za povečanje udobja in za preprečevanje zdravstvenih težav. * Nedrček je brez kosti (nevarnost poškodb in pritiska na limfni sistem). * Količino šivov v predelu bradavice smo zmanjšali kolikor je mogoče (nevarnost drgnjenja). * Uporabljamo materiale, ki odvajajo znoj od telesa (večje udobje in manj draženja kože).
7
Kako testiramo nedrčke znamke Domyos?
Pri vseh izdelkih v laboratoriju izvedemo testiranje opore nedrčka (merjenje premikanja prsi pri športnih aktivnostih).Ocene in kategorije: 1 : manjša opora 3: srednja opora 5: odlična opora.* Naši fitnes nedrčki zagotavljajo manjše premikanja prsi v primerjavi z običajnimi nedrčki. Najmanj 10 % (nivo 1) do nad 50 % (nivo 5).
Karakteristike
Vrsta izdelkaPrekrižane naramnice

BlaziniceVšite blazinice.

PrilagoditevPrilagodljive naramnice
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 67.0% Poliamid 6.6, Glavni material : 33.0% Elastan Elastični trak : 82.0% Poliamid, Elastični trak : 18.0% Elastan