Kolesarske nogavice 500 – bele

8353895

B'TWIN

Za napredno kolesarjenje v toplem vremenu (2-urne vožnje).
Anatomsko oblikovane nizke kolesarske nogavice s sredinskim podpornim trakom, ki pri kolesarjenju nudi udobje in drži nogavico na mestu. Fino pletene, da se počutite sveže.
Velikosti

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Prenos vlageIzjemno lahek in zračen material, ki aktivno odvaja potenje.
StabilnostElastičen trak na gležnju in loku stopala drži nogavico na mestu.
LahkostLahke nogavice za boljši občutek pri poganjanju pedal.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj nositi kolesarske nogavice B'Twin?
Ne glede na to, ali kolo uporabljate za dnevne vožnje ali dirke na tekmovanjih, to vpliva na vaša stopala. Gibanje lahko povzroči drgnjenje, kar je v kombinaciji s potenjem lahko zelo neprijetno. Zato lahko nošenje nogavic, oblikovanih za vašo vrsto kolesarjenja, občutno poveča vašo stopnjo udobja!Par B'TWIN 500 nogavic odvaja potenje, nudi udobje med rednimi vožnjami zahvaljujoč lahkem materialu.
2
Nasveti za vzdrževanje
Perite v pralnem stroju na 30 °C. Program za občutljivo perilo. Oblačilo obrnite na notranjo stran. Uporabite čim manj pralnega detergenta. Ne dodajajte mehčalca. Sušite na vrvi za sušenje na toplem in zračnem mestu. Ne sušite v sušilnem stroju. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne dodajajte belila. Ne sušite na grelnem telesu.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Nogavice : 97.0% Poliamid, Nogavice : 3.0% Elastan

Test produkta
Naša ekipa oblikovalcev izdelkov s sedežem v B'Twin Village v Lillu nenehno išče rešitve za večje udobje vseh uporabnikov med kolesarjenjem. Obsedeni smo z oblikovanjem izdelkov, ki ustrezajo potrebam vseh kolesarjev in zagotavljajo kolesarjenje brez vsakršnih ovir. Naše izdelke nato testiramo na terenu, kajti prepričani smo, da lahko izdelke nenehno izboljšujemo le s temeljitimi preizkusi v realnih razmerah, v kakršnih boste izdelke med kolesarjenjem uporabljali tudi sami.

nasvet o vzdrževanju
Strojno pranje. Ne sušite v sušilnem stroju.