Roza kopalke za malčke z UV-zaščito HEART

8356675

TRIBORD

Od

6,99 €

-85%

1,00 €

Reduced price! Roza kopalke za malčke z UV-zaščito HEART

Kopalke ščitijo otroke pred soncem medtem ko le-ti uživajo v vodnih aktivnostih. Nudijo UV-zaščito tudi, ko je otrok moker!
Te kopalke z UV-zaščito ščitijo vašega otroka pred soncem tudi v vodi, kjer je odboj žarkov najmočnejši. Tako se lahko otroci varno kopajo. Recikliran material, ki se hitro suši.
Velikosti

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred soncemPROFILTER UPF50+. Zaščitijo mokrega otroka.Ustavijo vsaj 95 % vseh UV-žarkov.
Enostavno oblačenjeZadrga na hrbtni strani za enostavnejše oblačenje.
Hitro sušečSintetični material iz poliestra, ki se hitro suši.
Enostavno vzdrževanjeMaterial je odporen na pesek = preprosto vzdrževanje, obstojnost in udobje.
Zmanjšano drgnjenjePloščati šivi in oprijet kroj zagotavljajo manj drgnjenja.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zaščitite svoje najmlajše!
Koža dojenčkov je zelo občutljiva na sonce, saj se otrokom obrambni mehanizmi razvijejo šele po 3 letu starosti. Ob identični izpostavljenosti je učinek sonca na dojenčkovo kožo 2 do 3-krat močnejši v primerjavi z učinkom na kožo odrasle osebe. Zato je pomembno, da dojenčke učinkovito zaščitimo.
2
Kaj pomeni UPF 50+?
UPF je kratica za zaščitni faktor (Ultra Vijolični Zaščitni Faktor) in je standardna enota po celem svetu. Definira stopnjo zaščite materiala ali bolj natančno delež UV-žarkov, ki uspe priti skozi material.Za dosego standardov je potrebna zaustavitev vsaj 95 % vseh UV-žarkov. UPF 50+ pomeni, da material zaustavi vsaj 95 % žarkov UVB in 98 % žarkov UVA.
3
Vodnik za zaščito pred soncem
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
4
Ravnanje na soncu
Čeprav ta majica ščiti pred soncem, je treba upoštevati ostale dejavnike, kot so odbiti žarki (od vode, peska itd.), vročina, čas v dnevu ipd. Kljub uporabi tega izdelka mora uporabnik poskrbeti za: uporabo sončnih očal, klobuka ali kape, redno nanašanje kreme za sončenje, pitje zadostnih količin vode, itd.
5
Velikost glave
Majhni otroci imajo glavo sorazmerno večjo glede na telo v primerjavi z razmerjem med glavo in telesom odraslih. Za enostavnejše oblačenje imajo te kopalke z UV-zaščito na hrbtnem delu pritiskače.
6
Hitro sušenje
Material iz poliestra omogoča hitro sušenje po izpostavljenosti vodi. Če piha veter svetujemo, da otroka in kopalke vseeno osušite z brisačo in tako preprečite, da bi otroka zeblo.
7
Material, odporen proti pesku.
Način pletenja tega izdelka onemogoča zadrževanje peska v materialu.
8
Profilter UV zaščita
Material, iz katerega je TRIBORD UV izdelek narejen, zaustavi najmanj 98 % žarkov UVB in 95 % žarkov UVA (UPF 50+). Skladno s standardom EN-13758-1, ki se nanaša na zaščito zgornjega dela telesa, izdelek zagotavlja učinkovito zaščito pred soncem. Lahko se uporablja na kopnem in v vodi, pri vseh vrstah vodnih aktivnosti. Integracija keramičnih delcev direktno v vlakna izdelka nudi obilo trajne zaščite tudi po večkratnem pranju.
Karakteristike
PrednostiUV-zaščita

KrojTesno oprijemanje

Dolžina rokavovKratki

VrstaUV kopalke
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 85.0% Poliester, Glavni material : 15.0% Elastan

Test
Vsi naši izdelki za zaščito pred soncem so laboratorijsko preizkušeni s strani naših inženirjev. So skladni s trenutnim standardom: EN 13758-2. Pred pričetkom proizvodnje izvajamo testiranja vseh uporabljenih materialov. V naših laboratorijih imamo tudi lastne merilne naprave, ki nadomeščajo testiranja v zunanjih laboratorijih. Izdelki so testirani suhi in mokri, kot tudi med uporabo (z raztezanjem, do katerega med uporabo pride).

Test produkta
Razvito in preizkušeno s strani naših ekip za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek so testirani v laboratoriju, da je zagotovljena njihova najboljša možna kvaliteta in trpežnost.

nasvet o vzdrževanju
Po vsaki uporabi izperite s čisto vodo. Ne sušite na soncu.