Črn ženski spodnji del kopalk SANA

8363448

OLAIAN

Služi za: Kopalke so namenjene ženskam, ki se intenzivno ukvarjajo z deskanjem na valovih, višjih od 1 metra. Primerne so za supanje.
Spodnji del kopalk iz brazilske kolekcije. Izjemno visok izrez z elastičnimi robovi poudari zadnjico in na videz podaljša vaše noge.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
StabilnostOjačani elastični robovi omogočajo boljši oprijem in prileganje.
PokritostSpodnji del kopalk v obliki brazilk je izrezan v predelu zadnjice.
Hitro sušečMaterial iz polimera omogoča hitro sušenje.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Intenzivno deskanje na valovih
Vaš najljubši šport je intenzivno deskanje na valovih. Med aktivnostjo veslate, se na kratki deski potopite pod valove, na dolgi deski pa se obrnete pod valove. Vztrajni ste v valovih, višjih od enega metra. Vaše kopalke morajo ne glede na moč valov med gibanjem ostati na svojem mestu. Za vas smo pripravili izbor kopalk, ki ustrezajo vaši aktivnosti in postavi.
2
Oblika telesa
Spodnji del kopalk Sana iz naše brazilske kolekcije ima zelo visok izrez, a med uporabo kljub temu zagotavlja dobro prileganje. Izrez nudi skromno pokritost zadnjice in tako vizualno podaljša vaše noge. Ta spodnji del kopalk je odličen za ženske, ki se v svojem telesu počutijo dobro in ki se zavedajo, da prikrivanje zadnjice ne poudarja postave, temveč celo nasprotno!
3
Velikost suhih in mokrih kopalk
Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zunanji material : 80.0% Poliamid, Zunanji material : 20.0% Elastan Notranjost : 100.0% Poliester

Test produkta
Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
    Show results for