Oranžna vodotesna torba (30 l)

8365129

ITIWIT

Služi za: Torba je zasnovana za zaščito vaših stvari pred vodo med izvajanjem vodnih športov.
Ta 30-litrska torba vsebino ščiti pred pljuski in kratko potopitvijo v vodo. Odlična je za vožnjo s kajakom, veslanje na deski ali lahko jadranje.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
VodotesenOdporna je na pljuske, pršenje in kratkotrajno potopitev.
KapacitetaV torbi s prostornino 30 l lahko prenašate majhne predmete, hrano in oblačila.
Enostaven transportRočaj za prenašanje. Naramnice za nošenje na hrbtu.
Vzdržljivost600-denski poliester s prevleko iz TPU.
Eko dizajnNe vsebuje PVC-ja
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zaščita pri uporabi elektronskih naprav
Elektronske naprave so občutljive in drage. Priporočamo, da za večjo zaščito telefone pospravite v vodotesne torbice, ki jih pospravite v torbo. Fotoaparat lahko spravite v majhno torbo (5 l ali 10 l), ki jo pospravite v večjo torbo (30 l, 40 l 60 l). Pred uporabo se prepričajte, da so vaše torbe zaprte in redno preverjajte njihovo vodotesnost s papirnato brisačo.
2
Sistem zapiranja
Za zagotavljanje ustrezne vodotesnosti: 1. Zgornji del torbe 5-krat tesno zavihajte po celotni širini. 2. Zaprite sredinsko zaponko. 3. Zaprite stranski zaponki. V torbi pustite nekaj zraka. Zaprta torba mora biti videti napihnjena: tako je bolj vodotesna in plava na vodi, če pade vanjo.
3
Shranjevanje
5- in 10-litrske torbe lahko pospravite v 30-, 40- in 60-litrske torbe ter tako poskrbite za večjo zaščito občutljivih predmetov.
4
Tehnične mere
Mere polne in zložene torbe: višina 63 cm, premer 26 cm. Uporabna prostornina: 30 l. Teža prazne torbe: 450 g.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 60.0% Poliester, Glavni material : 40.0% Termoplastični poliuretan

Test produkta
Preizkusi vodotesnosti: 1. preizkus: Luža vode: torba je odporna na 8-urni plitki potop v 10 cm vode. Ta preizkus simulira plavanje torbe v čolnu, napolnjenim z vodo, oziroma kratek padec v vodo. 2. preizkus: Prha: torba je odporna na 4-urno prho 450 l/m²/h. Test simulira nevihtne razmere ali pljuskanje valov.

nasvet o shranjevanju
Pred shranjevanjem izdelek izperite s čisto vodo in ga posušite ter tako zagotovite, da bo material ostal v dobrem stanju.
    Show results for