Rdeča boksarska vreča PB 850

8365166

OUTSHOCK

Služi za: Boksarska vreča je namenjena boksanju in učenju uporabe boksarske vreče.
Idealna boksarska vreča za začetnike. Zelo odporen zunanji sloj in trakovi so odlični za začetnike in preprečujejo poškodbe.

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
VzdržljivostMaterial zunanjega sloja je odporen na obrabo.
StabilnostVreča je težka 15 kg, kar omogoča dobro stabilnost med udarjanjem.
VečnamenskostDolga je 85 cm in omogoča izvajanje različnih boksarskih udarcev.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
OBLIKA
Na voljo sta dva modela boksarske vreče 850: - Prazna vreča 850, ki jo lahko napolnite z ostanki tkanine (cenejša možnost), - Že napolnjena vreča 850 (dražja možnost). Oba modela sta enako oblikovana in prevlečena s kakovostnim poliestrskim platnom. Idealna sta za ponavljajoče se treninge udarjanja. Pritrjena sta z zelo trpežnimi in ojačanimi trakovi ter kljuko za maksimalno varnost.
2
MERE, VELIKOST IN TEŽA
Vrečo lahko napolnite tako, da je primerna za različne stopnje. Standardne velikosti so sledeče: - Polna vreča meri 85 cm in bo naravno izbočena pri vrhu ali na dnu (odvisno od polnila). - Trakov, ki so pritrjeni na vrečo, ne morete prilagoditi. Trakovi od zgornjega do spodnjega dela merijo 31 cm. Vreča + trakovi = 121 cm (velikost vreče, ki je pritrjena na strop, merjena od zgornjega do spodnjega dela). - Teža napolnjene vreče: 15 kg
3
KAKO NAJ IZBEREM BOKSARSKO VREČO?
Velikost vreče izberite glede na vrsto boksa, s katero se ukvarjate (od 80 do 120 cm). - Samo za udarce s pestmi izberite boksarsko vrečo velikosti od 80 do 100 cm. - Za udarce s pestmi in nogami izberite vrečo, večjo od 100 cm. - Za otroke in začetnike izberite boksarsko vrečo iz poliestra, ki je fleksibilna pri udarcih. - Za redne boksarje izberite togo in trpežno boksarsko vrečo iz PVC-ja ali usnja. - Za izkušene boksarje in za intenzivni trening uporabite čvrsto vrečo iz naravnega usnja.
4
NAVODILA ZA UPORABO
Boksarske vreče ne udarjajte brez rokavic, saj se lahko poškodujete. Med treningom vedno nosite boksarske rokavice ali podrokavice.
5
NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE
Vrečo čistite z vlažno krpo in milnico ter jo izperite s čisto vodo. Vreče ne shranjujte v vlažnem okolju (znotraj ali zunaj).
6
PREDNOSTI BOKSA
Boks je odličen za razvoj odločnosti in discipline ter učenje, kako preseči svoje meje, pridobiti samokontrolo, natančnost in spoštovanje. Boks je vsestranska disciplina, ki omogoča sproščanje energije, oblikovanje mišic in izboljšanje vzdržljivosti. Uživajte v pristni izkušnji ter sprostite svojo dušo in telo. Trening z boksarsko vrečo boksarjem pomaga oblikovati mišice in povečati moč udarca.
Karakteristike
Velikost85 cm

Teža15 kg
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Polnilo : 100.0% Druga vlakna Glavni material : 100.0% Poliester

Test produkta
Smo vas prepričali? Pridite in preizkusite naše izdelke v trgovini. V trgovini je na voljo večina naših boksarskih vreč in rokavic. Izkusite boksanje v živo!
    Show results for