Vijoličast pohodniški pulover iz flisa MH120 za otroke

8370740

QUECHUA

Before:
6,99 €

5,99 €

Reduced price! Vijoličast pohodniški pulover iz flisa MH120 za otroke

Služi za: Pulover je zasnovan, da na pohodih vašega otroka ščiti pred mrazom.
Prodajna uspešnica: topel, praktičen, lahek in udoben pulover iz flisa. Preprosto ga morate imeti – vsako sezono si kupite novega!
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaTopel flis z gostoto 200 g/m², ki je brušen na obeh straneh.
PrezračnostMaterial iz poliestra: prepušča vodne hlape, ki jih ustvarja telo (RET = 6,3).
Eko dizajnMaterial je izdelan iz recikliranega materiala – manjši vpliv na okolje.
LahkostV velikosti za 10 let tehta 180 g. Pospravite ga lahko na dno nahrbtnika.
Enostavno vzdrževanjePerite ga v stroju pri 40 °C. Hitro se suši. Likanje ni potrebno (se ne mečka).
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Material iz flisa: izolacija s pomočjo zraka
Pulover iz flisa je oblikovan tako, da v svojo strukturo ujame zrak. Ta zrak deluje kot naravni izolator in ohranja telo toplo. Zrak se ujame zaradi brušenega materiala.
2
Obstojnost materialov
Preizkus odpornosti proti odrgninam in obrabi: s preizkusi v laboratorijih na primer preverjamo, da se material ne mucka. Preizkus obstojnosti barv: s preizkusom obstojnosti barv zagotavljamo, da se material v stiku s slino ne razbarva. Preizkus staranja: lastnosti, učinkovitost, debelina in videz materiala se ne smejo spremeniti po večkratnem pranju.
3
Manjši vpliv na okolje
Ste vedeli, da se plastenke biološko razgradijo šele v 100 do 1000 letih? Razvili smo pulover iz flisa, ki je v celoti izdelan iz recikliranega poliestra. Pridobivamo ga iz recikliranih odpadnih materialov iz industrijskih obratov in plastenk (recikliran poliester iz 65 % plastenk in 35 % recikliranih niti).
Karakteristike
Velikost2/3/4/5/6/8/10/12/14 let
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester

Test
Naša ekipa oblikovalcev ima sedež ob vznožju gore Mont Blanc v francoskem departmaju Haute-Savoie. Naši oblikovalci vse leto ustvarjajo in razvijajo privlačne, preproste in tehnološko dovršene izdelke. Nato jih izčrpno testiramo na terenu, saj menimo, da lahko naše izdelke nenehno izboljšujemo le s temeljitimi preizkusi pri dejanskih pogojih uporabe, ki jih boste izkusili tudi sami.

Test produkta
Izvajamo dve vrsti toplotnih preizkusov: preizkus naših materialov iz flisa in preizkus na toplotni lutki v toplotni komori. Pri tem poustvarjamo pogoje temperature, vetra (5 km/h) in vlažnosti, ki se pojavijo v gorah pri hoji s hitrostjo 5 km/h. Ti preizkusi nam omogočajo, da potrdimo svoje razvojne odločitve. Tako lahko toplotno izolacijo prilagodimo tam, kjer jo najbolj potrebujete.

nasvet o shranjevanju
Hranite ga na obešalniku ali zloženega v čistem in suhem prostoru.
    Show results for