Bela tekaška ura ONMOVE 220 (z GPS-om)

8374052

KALENJI

Služi za: Ura je zasnovana, da lahko merite hitrost in razdaljo vaših tekov in načrtujete intervalne vadbe.
Iščete enostavno uro za merjenje svojih dosežkov? Z GPS-om, štoparico in funkcijo ciljnega območja bo ura zvest spremljevalec na treningih.

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
FunkcijeIzmerite razdaljo, hitrost, tempo, porabljene kalorije in čase krogov.
TreniranjeOpravite intervalni trening ali dosegajte ciljna območja s pomočjo ure.
PovezljivostPrenesite svoje treninge na pametni telefon in Stravo prek povezave z uro.
AvtonomijaNapravo lahko uporabljate 7 ur v načinu GPS ali 10 dni kot uro.
VodoodporenTecite brez skrbi pred brizgi, saj je ura neprepustna.
KompatibilnostZdružljiva s prsnim pasom Bluetooth Smart: beleži srčni utrip.
GarancijaUra z dvoletno garancijo. Nadomestni deli so na voljo: 2 leti.
Tehnične informacije

1
Merite svoje aktivnosti
S pomočjo GPS ure ONmove 220 boste z lahkoto spremljali vse ključne kazalnike, ki vam bodo pomagali k uspehu: Štoparica | Hitrost (trenutna in povprečna) | Tempo (trenuten in povprečen) | Razdalja | Porabljene kalorije | Možnost prikaza trenutnega srčnega utripa s prsnim pasom Bluetooth Smart) | Čas | Datum | Alarm | Osvetlitev ozadja.
2
Trenirajte brez zamikanja s pomočjo tehnologije Fastfix
Naj bo satelitski signal hitreje zaznan in trenirajte brez zamikanja zahvaljujoč tehnologiji FastFix. FastFix se samodejno posodi, ko uro ONmove 220 povežete s programsko opremo. Za prenos programske opreme ONconnect obiščite support.decathlon.fr
3
Oglejte si svoje treninge prek pametnega telefona
S pomočjo tehnologije Bluetooth Smart lahko podatke o vadbi prenesete na svoj pametni telefon*. Uporabite aplikacijo myGeonaute Connect (na voljo za iOS in Android). Seznam združljivih pametnih telefonov si lahko ogledate tu: compatibilité smartphone
4
Uživajte v združljivosti z omrežjem Strava
Želite deliti svoje treninge s prijatelji, jim slediti in se tekmovati celo z njimi? Aplikacija MyGeonaute Connect je združljiva s športnim družabnim omrežjem STRAVA. Za prenos vaših podatkov na Stravo uporabite aplikacijo myGeonaute Connect prek Bluetootha.
5
Izboljšajte svoje dosežke z intervalnim treningom
Enostavno nastavite celoten intervalni trening z uro ONmove GPS: trajanje ogrevanja, trajanje aktivne vadbe, trajanje počitka in sprostitve, število ponovitev intervala in trajanje počitka med intervali.
6
Razporejajte svojo energijo s funkcijo ciljnega območja
Učinkoviteje razporedite svoj trud in dosegajte svoje cilje veliko lažje. Funkcija ciljnega območja vam omogoča, da nastavite območje hitrosti in tempa (ter srčnega utripa, če imate pas za merjenje srčnega utripa Smart). Ta funkcija omogoča, da sprotno spremljate, ali ste v ciljnem območju, ki ste ga nastavili. Grafični prikaz in zvočni signal vas opozorita, če ste zunaj želenega ciljnega območja.
7
Samodejni prikaz časa kroga
Nastavite izbrano razdaljo in samodejno se vam izpiše čas kroga.
8
Ročno merjenje časa kroga
Z GPS uro ONmove 220 lahko čas kroga ali vmesni čas beležite tudi ročno. Vsak pritisk gumba prikaže informacijsko okence, kjer sta navedena čas in število opravljenih krogov. Te podatke najdete tudi na svojem računu decathloncoach.com (v svojem profilu in v povzetku).
9
Štoparica se samodejno vključi in izključi
Ko se ustavite, se samodejno ustavi tudi štoparica. Ko se znova začnete gibati, se merilnik ponovno zažene (funkcijo lahko onemogočite).
10
Shranite podatke in analizirajte svoj napredek
Prenesite in shranite svoje treninge na brezplačni račun s pomočjo programske opreme ONconnect ali aplikacije myGeonaute. Oglejte si podrobne podatke od vadbi in sledite vašemu napredku iz tedna v teden.
11
Izvozite svoje treninge v GPX
S pomočjo decathloncoach.com lahko podatke izvozite v formatu GPX. Tako lahko še naprej uporabljate svojo priljubljeno športno aplikacijo (Strava, Runkeeper, itd.).
12
Neprepustnost
Tecite brez skrbi tudi po dežju: ura je neprepustna za brizganje.
13
Uporabite svojo uro z merilnikom srčnega utripa Smart
Želite meriti svoj srčni utrip in nastaviti ciljno območje srčnega utripa? Če imate pas za merjenje srčnega utripa DUAL Bluetooth Smart Geonaute, izkoristite njegovo združljivost z uro ONmove 220 GPS.
14
Pomnilnik
Izkoristite spomin za več kot 80 ur aktivnosti.
15
Življenjska doba baterije
Baterija zdrži 7 ur ob uporabi GPS-a in 10 dni v načinu delovanja ure, saj ima baterijo lithium-ion. Kaj pa polnjenje? Ura je združljiva s polnilci 5V - 1A in potovalnimi polnilci, saj ima mikro USB/USB kabel (priložen), za popolno polnjenje pa je potrebna le ena ura in pol.
16
Je ura združljiva s pametnim telefonom
Vaša ura ONmove 220 GPS je združljiva s telefonom Apple iPhone 4s in poznejšimi sistemi ter Androidom 4.3 in poznejšimi različicami.
17
Je ura združljiva z računalnikom
Vaša ura ONmove 220 GPS je združljiva z Windows XP in poznejšimi operacijskimi sistemi ter Mac OS X 10.6 ter poznejšimi operacijskimi sistemi.
18
Velikost
Debelina: 15 mm. | Premer: 45,5 mm.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zunanji material : 50.0% Guma - termoplastična (TPR), Zunanji material : 40.0% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren, Zunanji material : 10.0% Akril Notranji prostor : 80.0% PCBA, Notranji prostor : 20.0% Mineralna volna

Test produkta
Vse izdelke Decathlon je testiralo veliko število uporabnikov v pogojih, za katere so bili zasnovani. Izvajanje testov nadzira in usklajuje ekipa inženirjev, izbranih posebej za ta namen. Izvajanje testov omogoča produktnim vodjem, inženirjem in celotni ekipi Decathlon, da razvija, oblikuje in izdeluje izdelke, ki bodo zadovoljili naše stranke.

    Drugi kupci so tudi kupili

    Show results for