Modro mestno kolo ELOPS 520 z nizkim okvirjem

8378612

B'TWIN

Služi za: Kolo je zasnovano za vožnje po mestu, za zabavo.
Popolnoma opremljeno, varno in udobno kolo. Z nizkim okvirjem, prtljažnikom, košaro je vožnja lažja.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
UdobjeZaradi položaja sedenja je vožnja zelo udobna.
Lahkost uporabeOlajša vožnjo: prtljažnik, košara, 6 prestav.
Varnost kolesaZaradi vgrajene LED luči in trpežnih pnevmatik je vožnja varnejša.
Doživljenska garancijaKolo za dolgo časa: doživljenjska garancija na okvir, nosilec krmila, krmilo ...
KompatibilnostZa vožnjo 2: na prtljažnik lahko namestite otroški sedež.
GarancijaDoživljenska garancija za: okvir, nosilec krmila, krmilo in toge vilice.
Tehnične informacije

1
Namen nižjega okvirja
Ne potrebujete joge, da bi se povzpeli na kolo. Še posebej, če je nameščen otroški sedež. Za lažjo vožnjo vam ponujamo mestno kolo z znižanim okvirjem. Zaradi uniseks mestne geometrije bo med vožnjo hrbet vzravnan. Poleg tega ima doživljenjsko garancijo. Kaj pa velikosti? S/M: 155 cm - 175 cm, 28-palčna kolesa, L/XL: 175 cm - 195 cm, 28-palčna kolesa.
2
Pogonski sistem
Kolo ima 6 prestav na zunanjem prestavnem vodilu za vsestransko pri zmernih vzponih. Vzponi postanejo mala malica.
3
Zavore
Za učinkovito varno zaviranje smo opremili kolo s sprednjo in zadnjo V-zavoro.
4
Krmilo / nosilec krmila / krmilni sistem
Poleg ergonomskega jeklenega krmila in aluminijskega nosilca amortizerja ima kolo še krmilno tuljavo. Rezultat? Udobnejša vožnja, krmilo se ne obrača, ko kolo naslonite na stojalo.
5
Izbrali smo jekleno sedežno oporo in udoben sedež
Jeklena sedežna opora zmanjšuje vibracije, objemka z vijakom pa zmanjšuje tveganje kraje. Kaj pa sedež? Po številnih testih smo izbrali ta širok sedež s penasto oblogo različne trdote, ki se prilagodi pritisku vašega telesa v sedežu. Zakaj ravno ta? Zato ker je veliko udobnejši.
6
Kolesa
Kolo Elops 520 ima 28-palčna kolesa z enostenskimi platišči. Za zaščito naper in v izogib praznim pnevmatikam vam priporočamo, da pnevmatike napolnite do tlaka med 3,5 in 4,5 bar. Za zaščito pred tatvinami smo kolo opremili s ključavnico.
7
Pnevmatike
Za udobno vožnjo po mestu smo izbrali zelo široke pnevmatike (45 mm): kolo se lažje pelje in z lahkoto premagujete manjše prepreke. Robniki, izbokline itd. ne bodo predstavljali težav. Zračnice so opremljene z avtomobilskimi ventili, napolnite jih lahko na bencinskih črpalkah. Da bi se izognili praznim pnevmatikam, vam priporočamo, da ohranjate pnevmatike pod tlakom med 3,5 in 4,5 bar (odvisno od vaše teže).
8
Dodatki in oprema za prijetnejšo vožnjo
Za lažjo vožnjo po mestu, smo dodali nekaj detajlov: stojalo je na zadnjem kolesu, da vas med poganjanjem ne moti, prtljažnik nosi do 27 kg (standard za nameščanje otroškega sedeža), sprednja platforma pa 7 kg, LED luči se napajata z dinamom, zato ne potrebujete baterij: vidni boste 30 m naprej in 150 m nazaj. Da se ne bi umazali, smo dodali še blatnike in zaščito verige.
9
Združljivost
Dodate lahko luči VIOO CLIP (prodajajo se ločeno) na konca krmila, da bi bili vidni z vseh strani. Prostor za pritrjeno ključavnico in zložljivo ključavnico. To kolo je združljivo s celotno serijo prtljage B'Twin. Še posebej smo poskrbeli, da je prtljažnik v skladu z zadnjimi standardi, tako da lahko brez skrbi namestite otroški sedež.
10
Kolo zasnovano za dnevno uporabo v mestu
Seveda smo hoteli izdelati privlačno kolo. Vendar pa tudi udobno, praktično in zanesljivo kolo. Na primer: rahlo ukrivljena vilica, ki blaži tresenje, dvojni elastični trak v košari, ki drži vašo ključavnico, odsevnik na prtljažniku, da boste vedno vidni.
11
Ponosno predstavljamo
Kolo, ki smo ga ponovno zasnovali čisto sami. Kolo je rezultat ekipe štirih oblikovalcev, mnogih razprav z inženirji, prototipov in velikega števila preizkušanj v 4 letih. Z veseljem vam predstavljamo kolo, ki je elegantno in udobno.
12
Še zadnji nasvet
Fanny, inženirka pri kolesuElops 520, vam svetuje: Vožnja s kolesom je navada, ki hitro preide v užitek. In vzdrževanje je podobno avtu: odpeljite ga na servis. Svetujem vam, da redno preverjate in vzdržujete pnevmatike, zavore in pogon.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Okvir (kolo) : 100.0% Jeklo
    Show results for