Rožnati športni copati I MOVE

8380314

DOMYOS

Služi za: Copati so zasnovani za šolske športe.
Stabilnost in fleksibilnost za zabavo: podpora pete in fleksibilnost prstov. Praktično obuvanje in sezuvanje. Odstranljiv notranji podplat vam pomaga izbrati pravo velikost.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
PrilagodljivostFleksibilen podplat s fleksibilnimi zarezami na sprednjem delu.
UjemanjeVložek v predelu pete, ki podpira peto.
Lahkost uporabeElastične vezalke in pritrjevanje na ježek, oznaka za levi in desni copat.
PrijemNedrseč podplat, ki ne pušča sledi.
LahkostCopati tehtajo samo 130 g v velikosti za malčke 9.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Copati, ki so posebej zasnovani za otroke
Od 1. do 6. leta starosti stopala igrajo pomembno vlogo pri otrokovem razvoju. Naši copati so posebej zasnovani za potrebe otroških nog v fazi razvoja.
2
Kako izbrati copate za otroke
Od 1. do 2. leta starosti (velikosti od 4 do 7): učenje hoje. Stopala so ploska in okrogla: copati I LEARN so zelo fleksibilni in spodbujajo naravni razvoj. Od 3. do 6. leta starosti (velikosti od 8 do 11): izboljšanje hoje, teka in skakanja. Stopala postanejo močnejša in ožja. Razvijati se začne lok stopala: naši copati I MOVE so fleksibilni in podpirajo peto.
3
Značilnosti otroških nog (od 3. do 6. let):
Od 3. do 6. leta starosti otroci veliko tekajo in skačejo. Kupiti jim morate copate, ki bodo nogo ščitili in jim omogočali prosto gibanje. Domyosovi copati I MOVE ponujajo odlično podporo na zadnjem delu stopala. Otroci v tej starosti se razvijajo (višina, teža) in postajajo aktivnejši (večja intenzivnost in trajanje). Zaradi tega potrebujejo več podpore in zaščite.
4
Izbira prave velikosti copatov
Otroška stopala se najhitreje razvijajo od 1. do 3. leta starosti. Redno preverjajte številko noge. Posvetujte se v naši trgovini ali poiščite ustrezne informacije na naši spletni strani.
5
Ali je opora loka stopala pomembna?
Ko se rodimo, so naša stopala ploska. Ko začnemo hoditi, se začne postopoma razvijati lok stopala. Ker se stopala še razvijajo, malčki v copatih ne potrebujejo podpore loka stopala (razen če to svetuje zdravnik).
6
Prednosti telesnih aktivnosti v otroštvu:
Redne telesne aktivnosti od malih nog pozitivno vplivajo na telesni in intelektualni razvoj otroka. Prav tako bodo pozneje v življenju zmanjšale tveganje za zdravstvene težave. Telesne aktivnosti skupaj z drugimi spodbujajo socialno integracijo in prispevajo k razvoju otroka.
7
Telesne in intelektualne prednosti
Katere so prednosti za telo? Razvoj motorični in fizičnih sposobnosti, razvoj moči in fleksibilnosti, spodbujanje pravilne rasti, preprečevanje debelosti. Katere so intelektualne prednosti? Pridobivanje samozavesti, spodbujanje integracije v skupino, spodbuda za učni uspeh, preprečevanje stresa in strahu.
Karakteristike
VelikostiOd 8 do 11
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Podplat : 100.0% Guma - sintetična Zgornji del : 60.0% Poliester, Zgornji del : 40.0% Poliuretan Podloga in vložek : 100.0% Poliester

Test
Naša skupina raziskovalcev, ki analizira gibanje

Test produkta
Naši copati znamke Domyos so testirani v laboratoriju (preizkus oprijema in obstojnosti). Naši izdelki so skladni z Decathlonovimi specifikacijami o toksičnosti. Vse Domyosove copate so pri telovadbi testirali malčki.

nasvet o shranjevanju
Hranite jih na suhem mestu in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.
    Show results for