ŠPORTNI NEDRČEK SPORTANCE COMFORT ČRN

8380909

KALENJI

ZA TEKAČICE, ki si želijo prilagojene opore in izjemnega udobja!
Oblikovane košarice brez šivov za veliko udobja in lepo oblikovane prsi! Luknjičasta tkanina zagotavlja pretok zraka, oblika na hrbtu pa omogoča popolnoma neovirano gibanje.
Velikosti

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Podpora prsnega košaOblikovane, prekrivne košarice za boljšo oporo in 47 % manjše poskakovanje*.
Prenos vlageOblikovana luknjičasta košarica, mrežasta tkanina zadaj in med prsmi.
OblikovanjeOblikovani košarici, ki lepo poudarita prsi.
Zmanjšano drgnjenjeMehki materiali in brez šivov znotraj košaric.
PrilagodljivNastavljive naramnice in sponka s 3 položaji zapenjanja zadaj.
Enostavno odpiranje / zapiranjeOdpiranje na hrbtu za lažje oblačenje.
Svoboda gibaTekaški hrbtni del zagotavlja proste lopatice, kar omogoča neovirano gibanje.
Anatomska oblikaLočena velikost nedrčka in košaric, kar omogoča izbiro prave velikosti za vas.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
KAJ ZAGOTAVLJA NAJVIŠJO PODPORO (STOPNJO 5 na lestvici od 1 do 5)?
Vse naše izdelke testiramo s preizkusi podpore oprsja (merjenje zmanjšanega poskakovanja prsi med tekom), ki jih izvajamo v naših laboratorijih. Izdelke ocenimo z oceno od 1 (nizka podpora) do 5 (visoka podpora). Kot velja za vse modele KALENJI, je tudi ta športni nedrček dobil oceno 5, kar pomeni, da je primeren za vse INTENZIVNE športe. *Ta športni nedrček v primerjavi z običajnim nedrčkom za 47 % zmanjša poskakovanje oprsja med ukvarjanjem z INTENZIVNO športno dejavnostjo.
2
KAKŠNO VRSTO KOŠARIC IMA NEDRČEK SPORTANCE COMFORT?
Športni nedrček SPORTANCE COMFORT ima 2 prilagodljivi oblikovani košarici. Na določenih predelih (pod in med prsmi) sta luknjičasti, kar zagotavlja zračnost. Poleg tega ponujamo še športne tope in nedrčke z zračnimi oblikovanimi košaricami.
3
KAKO JE BIL OBLIKOVAN NEDRČEK SPORTANCE COMFORT?
Oblikovali smo športni nedrček, ki nudi optimalno udobje in zaščito za oprsje. Kot pri vseh modelih KALENJI: * ne uporabljamo kosti (to preprečuje tveganje poškodb ali stiskanja žlez), * uporabljamo čim manjše število šivov okoli bradavic (to preprečuje draženje), * uporabljamo materiale, ki odvajajo pot (ta kriterij izboljša udobje, obenem pa znatno preprečuje draženje).
4
ŠPORTNI TOP ALI NEDRČEK?
Nedrček SPORTANCE COMFORT je bil razvit tako, da lahko izkoristite prednosti topa in nedrčka: – tekaški hrbtni del, ki je značilen za top, nudi enakomerno oporo zadaj, – sistemi za prilagajanje (hrbtni del in naramnice) so kot pri običajnem nedrčku namenjeni prilagajanju velikosti. Nedrček si lahko nadenete preko glave kot top. Oblačenje je lažje zaradi odpiranja na hrbtu.
5
IZBIRA PRAVE VELIKOSTI NEDRČKA SPORTANCE COMFORT
Velikosti nedrčka Sportance Comfort ustrezajo običajnim velikostim nedrčkov. Za zagotavljanje najboljše opore je pomembno, da izberete velikost, ki vam ustreza: če ste v dvomu, uporabite vodič po velikostih "Izbira prave velikosti". Z zaponko s 3 položaji zapenjanja zadaj in nastavljivimi naramnicami lahko nedrček prilagodite vaši postavi.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zunanji material : 82.5% Poliester, Zunanji material : 17.5% Elastan Podloga : 81.3% Poliamid, Podloga : 18.7% Elastan Material hrbet : 72.0% Poliamid, Material hrbet : 28.0% Elastan Elastični trak : 90.8% Poliamid, Elastični trak : 9.2% Elastan