Fantovska pohodniška kapa Hike 100 – modra

8383132

QUECHUA

Na pohodih ščiti pred soncem.
Nepogrešljiva kapa za vse vaše pohode: zračen in lahek model. Material ripstop zagotavlja trpežnost. Se prilagaja vsem obsegom glave!

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred soncemMaterial z UZF 40+ ustavi 97 % UVA- in UVB-žarkov.
Hitro sušečPoliamid poskrbi, da ves dan ostanete suhi.
Anatomska oblikaPrilagajanje z ježkom na zadnji strani, da ustreza različnim obsegom glave.
VzdržljivostTrpežen material ripstop. 2-letna garancija.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Obstojnost materialov
Preizkus odpornosti na obrabo: s preizkusi v laboratorijih denimo preverjamo, da se flis ne mucka. Preizkus obstojnosti barve: s preizkusom obstojnosti barve zagotavljamo, da se material v stiku s slino ne razbarva. Preizkus staranja: večkratno pranje ne sme spremeniti lastnosti, oblike, debeline in videza tkanine.
2
Velikosti
Ena velikost, ki jo lahko prilagodite z ježkom na zadnji strani glave.
3
Zaščita pred soncem
Oblačila so še vedno najboljša oblika zaščite pred soncem: izberite model z dolgimi rokavi, hlače in širok klobuk. Zapomnite si, da majica še ne nudi zadostne zaščite: debelina blaga, gostota tkanine in celo barva lahko vplivajo na količino odbitih UV-žarkov. Oznaka ZF 40+/50+ ustreza evropskim standardom. UZF 40+ pomeni, da se odbije 97,5 % vseh žarkov, UZF 50+ pa odbije 98 % žarkov.
Karakteristike
VelikostiEna velikost.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliamid

Test
Naša ekipa mladih preizkuševalcev iz regije ob Mont Blancu in naš laboratorij za raziskave in razvoj, ki je odgovoren za izbor najboljših materialov.

Test produkta
Naša ekipa oblikovalcev ima sedež ob vznožju gore Mont Blanc v francoskem departmaju Haute-Savoie. Vse leto razvijamo in ustvarjamo lepe, preproste in tehnološko dovršene izdelke. Te nato izčrpno testiramo na terenu, kajti prepričani smo, da lahko le s temeljitimi preizkusi v realnih razmerah, v kakršnih boste izdelke uporabljali tudi sami, nadaljujemo s proizvodnjo najkakovostnejših izdelkov.

nasvet o shranjevanju
Hranite v čistem in suhem prostoru.

nasvet o vzdrževanju
Pranje v stroju na največ 30 °C. Pazite, da ne presežete največje dovoljene obremenitve stroja, saj lahko s tem poškodujete blago in ga hitreje obrabite. Mehčalec za perilo: brez omejitev. Ne uporabljajte belilnih sredstev. Sušite izključno na zraku. Ne likajte. Kemično čiščenje ni dovoljeno.