Rdeče boksarske rokavice 100

8388958

OUTSHOCK

Služi za: Rokavice so zasnovane za začetnike za boks, tajski boks, kikboks in karate s polnim kontaktom.
Rokavice začetnikom zagotavljajo blaženje udarcev pri boksu, tajskemu boksu, kikboksu in karateju s polnim kontaktom.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
OblazinjenostOblikovana pena omogoča optimalno blaženje udarcev.
Podpora sklepovZapiranje s trakom na ježek.
Prenos vlageZračen mrežast material omogoča odvajanje znoja.
Odpornost proti abrazijiZunanjost iz poliuretana, ki bo podaljšala življenjsko dobo rokavic.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zasnova
Boksarske rokavice 100 so izdelane iz prožne predoblikovane pene, ki omogoča zaščito pred udarci. Prevleka iz sintetičnega usnja je zelo obstojna in poskrbi, da bodo rokavice dlje časa uporabne. Trpežen in zračen mrežast material v predelu dlani in palca.
2
Kako izbrati boksarske rokavice?
Za ZAČETNIKE, ki trenirajo enkrat do dvakrat tedensko, izberite rokavice, ki odvajajo znoj in se tesno oprijemajo zapestja. Za NAPREDNE BOKSARJE, ki trenirajo dva- do tri-krat tedensko v klubu ali s pomočjo boksarske vreče, izberite rokavice s prevleko iz debelega usnja ali sintetičnega usnja ter s peno s srednjo ali visoko gostoto. Za IZKUŠENE BOKSARJE, ki trenirajo več kot štirikrat tedensko, izberite trpežne rokavice z debelo prevleko iz naravnega ali sintetičnega usnja.
3
KATERO VELIKOST NAJ IZBEREM?
Velikost rokavic je navedena v »oz« (to je okrajšava za britansko mersko enoto unča, ki se po vsem svetu uporablja za boksarske rokavice). Boksarji rokavice izbirajo glede na njihovo telesno težo in vrsto boksa: - trening z boksarsko vrečo - sparing. Za več informacij glejte našo tabelo velikosti.
4
Nasveti za uporabo
Razvijte dobre navade. Zapomnite si, da uporabite - PODROKAVICE, ki so enostavne za nadevanje. Preprečijo drgnjenje rok in vpijajo znoj ter tako poskrbijo za daljšo življenjsko dobo rokavic. ALI - BOKSARSKE TRAKOVE, ki predstavljajo klasičen boksarski dodatek! Rokavice so zasnovane za oporo roke in zapestja ter vpija znoj.
5
Navodila za vzdrževanje
Za podaljšanje življenjske dobe rokavic priporočamo, da jih po vsakem treningu posušite. Pomagate si lahko s sušilnikom rokavic. Sušilniki rokavic se prodajajo v parih.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Polnilo : 86.0% Poliuretan, Polnilo : 14.0% Etilen vinil acetat Zunanji material : 100.0% Poliuretan Dlani : 100.0% Poliester Notranjost : 100.0% Poliester

Test produkta
Smo vas prepričali? Pridite in preizkusite naše izdelke v naši trgovini. V trgovini je na voljo večina naših boksarskih vreč in rokavic. Izkusite boksanje v živo!

nasvet o shranjevanju
Hranite jih na zračnem mestu.
    Show results for