Moški lahki gorniški čevlji

8392039

SIMOND

Služi za: Za zahtevne alpiniste, ki potrebujejo vsestranske čevlje za tri letne čase za tehnično, mešano in alpinistično plezanje.
Lahki čevlji za tehnične alpske plezalne smeri. Konstrukcija, ki vključuje membrano OutDry, zagotavlja optimalno vodoodpornost in zračnost. Udobni čevlji, ki nudijo odlično oporo stopalu.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
VodoodporenVodoodporna in zračna membrana OutDry®.
OprijemPodplat Vibram za odličen oprijem in oprijem s plezalno steno.
Lahkost1420 g na par v vel. 41-42 1260 g na par v vel. 38
UjemanjePetni del iz vbrizgane PU pene zagotavlja odlično oporo peti.
KompatibilnostPodplat je skladen s polavtomatskimi derezami ali derezami s trakovi.
OblazinjenostVmesni podplat iz EVA dvojne gostote zagotavlja dodatno blaženje pete.
Zaščita pred trčenjemZaščitni trak okoli celotnega čevlja zagotavlja zaščito in obstojnost.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Podplat
Podplat Vibram® Mulaz z debelimi in globokimi zagozdami. Večsmerna spiralna tekalna plast na sredini čevlja je še zlasti učinkovita pri vzpenjanju in spuščanju. Okrepljeno območje Climbing Zone™ na začetku stopala zagotavlja dodaten oprijem. Vmesni podplat iz EVA dvojne gostote odlično blaži udarce. TPU-vložek v sprednjem delu, skladen s polavtomatskimi derezami in derezami s trakovi.
2
Zgornji del
Sintetični material iz poliestra in PU zagotavlja odlično razmerje med lahkostjo/obstojnostjo čevljev. Ščitnik za nart iz PU v zgornjem delu. Vodoodporna in zračna membrana OutDry®. Zaščitni trak okoli celotnega čevlja (ščitnik). Hiter sistem zategovanja s samozaklepno zaponko (za natančnejše zavezovanje), sistem zaklepanja pete je vgrajen v zategovanje (za spuščanje po pobočjih). Petni del z vbrizgano PU peno zagotavlja odlično oporo za peto. Ojačitev iz reliefnega usnja.
3
Podloga:
Zračna in toplotno obdelana PE pena.
Karakteristike
Velikosti:40-41 do 44-45.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zgornji del : 40.0% Poliester, Zgornji del : 40.0% Poliuretan, Zgornji del : 20.0% Butadien guma Podplat : 50.0% Etilen vinil acetat, Podplat : 50.0% Butadien guma Podloga in vložek : 100.0% Poliester

Test
Ekipa SIMOND - gorniki, plezalci in vodniki.

Test produkta
Naši čevlji za gorništvo so bili oblikovani v dolini Chamonix, ob vznožju Mont Blanca. Da bi se potrdile navedbe o izdelku in njegovi obstojnosti, so naši tehnični partnerji čevlje preizkusili neposredno na terenu.

nasvet o shranjevanju
V zračnem in suhem prostoru.
    Show results for