Ščitnik za zobe 100 za odrasle

8393899

OUTSHOCK

Ščitnik je zasnovan za zmanjšanje tveganja za poškodbe pri borilnih športih (boks, borilne veščine).
Ščitnik za zobe za odrasle, ki ga oblikujete s segrevanjem. Primeren je za boks in borilne veščine (tajski boks, kikboks, karate s polnim kontaktom).Ščitnik je skladen s standardom XP S72-427.
Velikosti

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred trčenjemSkladen je z novim standardom XP S72-427.
Enostavno dihanjeŠčitnik omogoča kroženje zraka med vadbo.
Anatomska oblikaOblikuje se s segrevanjem in se prilagodi vsem oblikam zob.
Odpornost proti predrtjuEnojen sloj materiala debeline 5 mm.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Oblika
Ergonomično oblikovan ščitnik za zobe je izdelan 100-% iz EVA ter omogoča enostavno oblikovanje in dobro prileganje. Ščitnik je skladen s standardom XP S72-427.
2
Kako izbrati ščitnik za zobe?
Na voljo sta dve vrsti ščitnikov za zobe: - Enojni ščitnik za zobe, ki ščiti zgornje zobe. Zagotavlja lažje dihanje. - Dvojni ščitnik za zobe, ki pokriva vse zobe. Zagotavlja dodatno zaščito.
3
Katero velikost naj izberem?
Za otroke, ki so mlajši od 12 let, izberite model za otroke. - Za starejše izberite model za odrasle (odvisno od velikosti otroka).
4
NAVODILA ZA UPORABO
Med treningom in tekmovanji vedno uporabljajte ščitnik za zobe. Da bi poskrbeli za pravilno obliko, ščitnik za zobe med oblikovanjem potopite v vrelo vodo za točno določen čas. Ta čas je naveden v navodilih za uporabo in se razlikuje glede na posamezen model. Oglejte si posnetek, ki prikazuje, kako oblikujete vaš ščitnik za zobe. Za zagotovitev dobre zaščite, mora ščitnik za zobe ostati na svojem mestu, ko odprete usta.
5
NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE
Operite ga v čisti vodi. Preden ščitnik za zobe shranite v priloženo škatlico pustite, da se posuši na zraku. Za zagotovitev optimalne zaščite ščitnik za zobe zamenjajte vsaj enkrat letno ali takoj, ko na njem opazite znake obrabe.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Embalaža : 100.0% Polipropilen Main part : 100.0% Etilen vinil acetat Ročaj : 100.0% Polipropilen