Ščitnik za zobe 100 za otroke

8393900

OUTSHOCK

Ščitnik za zobe je zasnovan za otroke za zaščito pred udarci. Zmanjša vibracije in preprečuje poškodbe zob.
Ščitnik za zobe, ki se oblikuje s segrevanjem, je namenjen otrokom od 6. do 12. leta starosti. Primeren je za otroke s stalnimi in mlečnimi zobmi.
Velikosti

Izdelka nimamo na zalogi.

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Zaščita pred trčenjemSkladen je z novim standardom XP S72-427.
Enostavno dihanje2 mm prostor za zračenje omogoča kroženje zraka med vadbo.
Anatomska oblikaOblikuje se s segrevanjem in se prilagodi vsem oblikam zob.
Odpornost proti predrtjuEnojen sloj materiala debeline 5 mm.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Oblika
Ergonomično oblikovan ščitnik za zobe je izdelan 100-% iz EVA. Enostavno ga oblikujete in se dobro prilega. Ščitnik za zobe je primeren za otroke s stalnimi in mlečnimi zobmi.
2
Kako izbrati ščitnik za zobe?
Obstajata dve vrsti ščitnikov za zobe: - Enojni ščitnik za zobe, ki ščiti zgornje zobe. Zagotavlja lažje dihanje. - Dvojni ščitnik za zobe, ki pokriva vse zobe. Omogoča dodatno zaščito.
3
Katero velikost naj izberem?
- Za otroke, mlajše od 12 let, izberite model za otroke. - Za starejše izberite model za odrasle (odvisno od velikosti otroka).
4
NAVODILA ZA UPORABO
Med treningom in tekmovanji vedno uporabljajte ščitnik za zobe. Da bi poskrbeli za pravilno obliko, ščitnik za zobe med oblikovanjem potopite v vrelo vodo za točno določen čas. Ta čas je naveden v navodilih za uporabo in se razlikuje glede na posamezen model. Oglejte si posnetek, ki prikazuje, kako oblikujete vaš ščitnik za zobe. Za zagotovitev dobre zaščite, mora ščitnik za zobe ostati na svojem mestu, ko odprete usta.
5
NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE
Operite ga v čisti vodi. Preden ščitnik za zobe shranite v priloženo škatlico pustite, da se posuši na zraku. Za zagotovitev optimalne zaščite ščitnik za zobe zamenjajte vsaj enkrat letno ali takoj, ko na njem opazite znake obrabe.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Embalaža : 100.0% Polipropilen Main part : 100.0% Etilen vinil acetat Ročaj : 100.0% Polipropilen