Fantovske/dekliške košarkarske hlače za začetnike/napredne igralce B300 – modre

8396932

TARMAK

Služi za: Za otroke, ki redno igrajo košarko (nošenje med treningom, ogrevanjem, pred tekmo in po njej).
Te hlače so namenjene igranju košarke. Izdelane so iz materialov, ki med igro nudijo idealen nivo toplote. Hlačnice so ravnega kroja, z zatezno vrvico pa jih lahko zožite.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaLahke in udobne hlače, v katerih vas ne bo zeblo.
Svoboda gibaIz mehkih materialov, ki omogočajo neovirano gibanje.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj izbrati te košarkarske hlače za vašega otroka?
Te hlače so odlične za otroke, ki redno igrajo košarko. Nosijo se lahko na treningih, med ogrevanjem ter pred tekmo in po njej. Izdelane so iz materialov, ki med igro ohranjajo ustrezno temperaturo. So enostavne za uporabo in imajo elastičen trak na spodnjem robu hlačnic, zato jih lahko otrok po ogrevanju enostavno sleče oziroma po tekmi obleče. Prav tako imajo dva žepa.
2
Sproščeno gibanjeje odličen vir udobja za otroka med igro!
Te košarkarske hlače so izdelane iz mehkega materiala. Čeprav dobro zadržujejo toploto, so še vedno lahke in izredno udobne. Ohlapen kroj med igro ne ovira gibanja igralcev. Igrajte sproščeno!
3
Kdo oblikuje izdelke za vašega otroka?
Tarmak je ekipa strastnih košarkarjev, ki razvija izdelke, posebej namenjene igranju košarke. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših košarkarjev ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.
4
Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v realnih pogojih uporabe?
Oblikovalci izdelkov znamke Tarmak delajo v Kipstadiumu na severu Francije. Ves čas si prizadevajo izboljšati zadovoljstvo košarkašev med igro. Vsi naši izdelki so izdelani iz materialov z vnaprej odobreno sposobnostjo odvajanja znoja, obstojnostjo itd. Vse naše modele testirajo košarkaši v resničnih situacijah po več tednov skupaj. Izdelke razvijamo tudi na podlagi povratnih informacij naših strank.
5
Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!
Tarmak izpolnjuje potrebe vseh košarkarjev, ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni igralec. Preberite si naše nasvete za učinkovitejši trening, izbiro prave opreme in samostojno ali skupinsko uživanje v igri košarke. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_33
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 58.0% Poliester, Glavni material : 42.0% Bombaž

Test produkta
Na izdelku smo izvedli preizkuse pranja in sušenja, da se prepričamo, da ohrani obliko in barvo. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših zahtev glede kakovosti.

nasvet o shranjevanju
Priporočamo, da izdelek hranite na suhem mestu. Po uporabi vzemite iz športne torbe, operite in posušite.

nasvet o vzdrževanju
Strojno pranje pri 30 °C. Ne sušite v sušilnem stroju.
    Show results for