Črn ženski športni nedrček COMFORT+

8397039

DOMYOS

Nedrček je zasnovan za nizko intenzivno kardio vadbo. Prav tako je primeren tudi za jogo, raztezanje in pilates.
Nedrček brez šivov v predelu prsi in kosti. Ima všite penaste blazinice in je izdelan iz lahkega materiala, v katerem se boste počutili kot v svoji koži. Nedrček je primeren predvsem za manjše prsi.
Velikosti

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj je športni nedrček COMFORT* zasnovan za nizko intenzivne aktivnosti?
Ta lahek športni nedrček COMFORT+* je zasnovan za nizko intenzivne športne aktivnosti: joga, raztezanje, pilates, krepitev mišic, kolesarjenje na sobnem kolesu itd. Izdelan je iz mehkega in lahkega materiala, ima tanko podlogo iz pene in omogoča vstavljanje blazinic.*17 % manjša obremenitev v primerjavi z običajnimi nedrčki pri srednje intenzivnih aktivnostih.
2
Zakaj nositi športni nedrček?
Med vadbo so vaše prsi bolj obremenjene kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Vaše prsi lahko, odvisno od intenzivnosti vadbe, tehtajo 3- do 5-krat več kot pri vsakodnevnih aktivnostih. Zakaj je športni nedrček COMFORT primeren za nizko intenzivne aktivnosti? Športni nedrček omeji premikanje prsi in tako zagotovi, da so manj obremenjene.
3
Zdrave prsi:
Ne glede na velikost prsi boste z gibi in obremenitvami raztegnili kožo in vezi. Brez ustrezne opore boste med vadbo čutili bolečine in vaše prsi se lahko prezgodaj povesijo. Prav tako lahko vašim prsim dolgoročno škodi tudi prekomerna opora. Nositi morate nedrček, ki je popolnoma primeren za velikost vaših prsi in intenzivnost vadbe. Namen je zaščititi vaše prsi brez omejevanja naravnega gibanja prsi.
4
Kakšen nedrček naj izberem za določen šport?
Našli boste pravi model s pravo oporo za svojo vrsto vadbe: nizko intenzivna vadba (joga, raztezanje, krepitev mišic itd.), srednje intenzivna vadba (fitnes, ples, kardio vadba) ali visoko intenzivna vadba (step, tek itd.).Priporočamo, da nivo opore prsi prilagodite nivoju športne/fitnes aktivnosti. Npr. ne nosite športnega nedrčka, ki je zasnovan za visoko intenzivno vadbo, če ga ne potrebujete (pomembno je, da zaščitite prsi in hkrati prsim omogočite čim bolj naravno gibanje).
5
Izberite pravo velikost
Ustrezna velikost zagotavlja dobro oporo in udobno nošenje.Da bi ugotovili vašo velikost nedrčka, si izmerite prsi:* Izmerite se brez nedrčka. * Uporabite zrcalo. * Šiviljski meter držite vodoravno pod lopaticami. * Šiviljski meter ovijte okrog prsi. Izmerite obseg. Pri tem metra ne napnite premočno.Mere primerjajte z merami v ustrezni tabeli, ki navaja velikosti športnih nedrčkov.
6
Kako so zasnovani nedrčki znamke Domyos?
Naši modeli nedrčkov so zasnovani za povečanje udobja in za preprečevanje zdravstvenih težav. * Nedrček je brez kosti (nevarnost poškodb in pritiska na limfni sistem). * Količino šivov v predelu bradavice smo zmanjšali kolikor je mogoče (nevarnost drgnjenja). * Uporabljamo materiale, ki odvajajo znoj od telesa (večje udobje in manj draženja kože).
7
Kako testiramo nedrčke znamke Domyos?
Pri vseh izdelkih v laboratoriju izvedemo testiranje opore nedrčka (merjenje premikanja prsi pri športnih aktivnostih).Ocene in kategorije: 1 : manjša opora 3: srednja opora 5: odlična opora.* Naši fitnes nedrčki zagotavljajo manjše premikanje prsi v primerjavi z običajnimi nedrčki. Najmanj 10 % (nivo 1) do nad 50 % (nivo 5).
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 87.0% Poliester, Glavni material : 13.0% Elastan Notranjost : 90.0% Poliester, Notranjost : 10.0% Elastan Elastični trak : 55.0% Poliamid, Elastični trak : 45.0% Elastan

Test produkta
Testiranje izdelka na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.