Ženske enodelne kopalke CLOE

8405510

OLAIAN

Služi za: Kopalke so namenjene izkušenim deskarkam. Primerne so za stoječe veslanje, kajtanje in jadranje na deski.
Enodelne kopalke imajo okrogel vratni izrez in prilagodljive tanke naramnice, ki jih lahko nosite v obliki črke X ali U. Odprt hrbtni del.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Nepremično na valovihKopalke so oblikovane tako, da ostanejo na svojem mestu v valovih.
PokritostOkrogel vratni izrez in hrbet v obliki črke U. Srednje visok izrez na stegnih.
Podpora prsnega košaImajo šiv pod prsmi in so odlične za manjše in srednje velike prsi.
OblikovanjeŠiv pod prsmi doda volumen. Vaše prsi niso stisnjene, ampak poudarjene.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Redno deskate na valovih
Redno deskate na valovih. Med aktivnostjo veslate, se potopite pod valove z glavo navzdol (na kratki deski) ali se potopite tako, da se obrnete (na dolgi deski) in nato deskate na valovih, manjših od 1 m. Velikokrat padete in ste navajeni, da se prevračate v vodi. Kopalke morajo izpolniti zahteve med vašo aktivnostjo in morajo med vašim gibanjem ostati na svojem mestu. Za vas smo oblikovali široko ponudbo kopalk, ki so primerne za vašo aktivnost in obliko telesa.
2
Plavalne kratke hlače v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje
Plavalne kratke hlače v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu jih je testiralo vsaj 12 deskark na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so plavalne kratke hlače prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in plavalne kratke hlače testiramo še v dejanskih pogojih.
3
Kaj so podložene blazinice?
Oblikovane košarice, všite v zgornji del kopalk, laskajo vašim prsim in jih oblikujejo brez vidnih šivov in draženja, ki nastane pri rezanih vložkih iz pene. Pri znamki Tribord so mislili na vaše udobje, zato so pri večini svojih modelov uporabili podložene blazinice. Podloženi blazinici lahko odstranite, s čimer spremenite velikost kopalk za pol številke.
4
Velikost suhih in mokrih kopalk
Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.
5
Želite zamenjati plavalne kratke hlače?
Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s plavalnih kratkih hlač ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.
6
Decathlonova znamka za deskanje Olaian
Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo plavalne kratke hlače in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.
7
Kaj je znamka Olaian?
Izdelki znamke Tribord so se preimenovali v Olaian, novo Decathlonovo znamko, ki je zasnovana za vse vrste deskanja na valovih. Postopoma bomo zamenjali imena vseh naših izdelkov za deskanje. To pomeni, da bo lahko logotip na izdelku drugačen od tistega, ki je prikazan na sliki.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 80.0% Poliamid, Glavni material : 20.0% Elastan Notranjost : 100.0% Poliester Zaplata : 83.0% Poliester, Zaplata : 17.0% Elastan

Test produkta
Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
    Show results for