Žen. košar. krat. hlače za začetnice/napredne igralke B500 – modro-mornar. modre

8407325

TARMAK

7,49 €

-6%

6,99 €

Reduced price! Žen. košar. krat. hlače za začetnice/napredne igralke B500 – modro-mornar. modre

Služi za: Za trening začetniških ali naprednih košarkaric.
Te kratke hlače so namenjene igranju košarke. So lahke in zračne ter vas bodo med igro ohranjale suhe. Kroj oblačila zagotavlja sproščeno gibanje.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Prenos vlageMaterial vpija vlago in jo odvaja na zunanjo stran.
LahkostIz lahkega materiala, ki vam med igro nudi udobje!
Svoboda gibaS krojem, ki zagotavlja popolnoma neovirano gibanje. Igrajte sproščeno!
Anatomska oblikaTe kratke hlače so bile posebej zasnovane za igralke.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj izbrati te kratke hlače?
Te košarkarske kratke hlače bodo z lahko in zračno tkanino poskrbele za resnično udobje med igro. V predelu križa so izdelane iz še lažje tkanine. Sintetična tkanina (100 % poliester) zagotavlja, da se znoj odvaja na zunanjo stran tkanine (ocena po našemu standardnemu laboratorijskemu protokolu: 4 od 5 zvezdic) in ne ostaja v stiku s kožo. Te kratke hlače velikosti M tehtajo le 130 g.
2
Sproščeno gibanje je pomemben dejavnik, ki prispeva k udobju!
Te košarkarske kratke hlače so bile posebej zasnovane za ženske in med igro zagotavljajo neovirano gibanje. Dober izgled, dobra tehnika, dobra igra!
3
Kdo oblikuje košarkarske izdelke Tarmak?
Tarmak je ekipa strastnih košarkarjev, ki razvija izdelke, posebej namenjene igranju košarke. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših košarkarjev ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.
4
Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v realnih pogojih uporabe?
Ekipa, ki oblikuje izdelke Tarmak, ima sedež v objektu Kipstadium na severu Francije. Njen cilj je, da bi uporabniki čim bolj uživali v košarki. Vsi naši izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, katerih lastnosti (uravnavanje vlage, trpežnost itd.) temeljito preizkusimo. Košarkarji čisto vse naše izdelke več tednov preizkušajo v realnih pogojih uporabe. Na podlagi povratnih informacij naših strank izdelke tudi nenehno izboljšujemo.
5
Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!
Tarmak izpolnjuje potrebe vseh košarkarjev, ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni igralec. Preberite si naše nasvete za učinkovitejši trening, izbiro prave opreme in samostojno ali skupinsko uživanje v igri košarke. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_33
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester Zaplata : 100.0% Poliester

Test produkta
Na izdelku smo izvedli preizkuse pranja in sušenja, da se prepričamo, da ohrani obliko in barvo. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših zahtev glede kakovosti.

nasvet o shranjevanju
Priporočamo, da oblačilo hranite na suhem mestu. Izdelek po uporabi vzemite iz športne torbe, ga operite in posušite.
    Show results for