Otroške košarkarske visoke nogavice za začetnike/napredne igralce, 2 para – bele

8407413

TARMAK

Služi za: Za mlade začetniške ali napredne košarkarje.
Te nogavice so namenjene igranju košarke. So zračne in stopala vašega otroka ohranjajo suha. Prav tako nudijo dobro oporo in med igro ne lezejo dol.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
PrezračnostNogavice so izdelane iz materiala, ki omogoča hitro odvajanje potu.
StabilnostElastična vlakna so namenjena podpori stopala in udobju.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj izbrati te košarkarske nogavice?
Te košarkarske nogavice bodo z lahko, mehko in zračno tkanino poskrbele za resnično udobje med igro. Področja, ki so med igranjem košarke najbolj izpostavljena drgnjenju, smo pozorno preučili, da smo na teh predelih uporabili pravi material. Elastična vlakna ob nartu zagotavljajo, da nogavica v copatih ostane na svojem mestu.
2
Kdo oblikuje košarkarske izdelke Tarmak?
Tarmak je ekipa strastnih košarkarjev, ki razvija izdelke, posebej namenjene igranju košarke. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših košarkarjev ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.
3
Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v realnih pogojih uporabe?
Ekipa, ki oblikuje izdelke Tarmak, ima sedež v objektu Kipstadium na severu Francije. Njen cilj je, da bi uporabniki čim bolj uživali v košarki. Vsi naši izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, katerih lastnosti (uravnavanje vlage, trpežnost itd.) temeljito preizkusimo. Košarkarji čisto vse naše izdelke več tednov preizkušajo v realnih pogojih uporabe. Na podlagi povratnih informacij naših strank izdelke tudi nenehno izboljšujemo.
4
Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!
Tarmak izpolnjuje potrebe vseh košarkarjev, ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni igralec. Preberite si naše nasvete za učinkovitejši trening, izbiro prave opreme in samostojno ali skupinsko uživanje v igri košarke. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_33
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Nogavice : 79.0% Bombaž, Nogavice : 17.0% Poliamid, Nogavice : 3.0% Poliester, Nogavice : 1.0% Elastan

Test produkta
Na izdelku smo izvedli preizkuse pranja in sušenja, da se prepričamo, da ohrani obliko in barvo. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših zahtev glede kakovosti.
    Show results for