ŽENSKI TEKAŠKI COPATI RUN ACTIVE – TEMNO ROZA

8488443

KALENJI

Ženski tekaški copati za do enourni cestni tek 1- ali 2-krat tedensko.
Odlično blaženje na predelu pete, opora stopalu in nizka teža so ključne prednosti teh tekaških copat!
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
OblazinjenostTehnologija CS v peti za odlično blaženje udarcev.
UjemanjeSintetični trakovi med tekom skrbijo za pričvrstitev stopala.
Lahkost204 g (velikost 39).
Udobje nošenjaDebela penasta notranjost in material za pristen občutek.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj je izbira tekaških copat pomembna?
Med tekom se udarni valovi, ki se ustvarijo pri vsakem dotiku s tlemi, ujemajo z vašo približno trikratno težo. Ta val se razširi od pete do vrha hrbtenice. Vaši sklepi služijo kot blažilci udarcev, vendar so tudi močno obremenjeni. Izbira dobrih tekaških copat je zato ključna za blaženje udarcev in razbremenjevanje vibracij.
2
Blaženje CS
Pena EVA (etilen vinil acetat), ki je lahka in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Mesto v peti in oblika CS (cirkularnega sistema) optimizira blaženje udarcev.
3
Teža
204 g (velikost 39).
4
Velikosti
Od 36 do 42.
5
Naklon
10 mm višinske razlike med sprednjim in zadnjim delom podplata.
6
Nasveti za vzdrževanje
Tekaški copati niso primerni za pranje v pralnem stroju, saj lahko poškoduje fizične lastnosti, ki povzročijo odpadanje, krčenje in trganje mrežice na vrhu stopala. Ko so tekaški copati zelo umazani (blatni), vam priporočamo, da jih oprete s sladko milno vodo in majhno sintetično krtačko. Nikoli ne uporabite belila! Sperite s sladko vodo. Med sušenjem jih držite proč od toplotnih virov.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Podplat : 50.0% Guma - sintetična, Podplat : 50.0% Etilen vinil acetat Zgornji del : 70.0% Kationski poliester, Zgornji del : 30.0% Poliuretan Podloga in vložek : 50.0% Etilen vinil acetat, Podloga in vložek : 50.0% Kationski poliester

Test produkta
Copati so bili skladno s protokolom preizkušeni v laboratoriju in na terenu. Na njih smo izvajali tudi dolgotrajnejše preizkuse, da vam lahko zagotovimo zanesljiv, odobren in testiran izdelek.