Rožnati ženski tekaški copati RUN ACTIVE

8488443

KALENJI

Služi za: Copati so zasnovani za do enourni cestni tek 1- ali 2-krat tedensko.
Blaženje pete in podpora stopalu sta ključni značilnosti teh tekaških copatov.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
OblazinjenostTehnologija CS v peti za odlično blaženje udarcev.
UjemanjeSintetični trakovi, ki zagotovijo, da stopalo ostane na mestu.
Lahkost204 g (velikost 39).
Udobje nošenjaUdobni kot copati zaradi debeline in teksture notranje pene.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj so copati RUN ACTIVE zasnovani posebej za tek?
Med tekom se udarni valovi, ki se ustvarijo pri vsakem dotiku s tlemi, ujemajo z vašo približno trikratno težo. Ta val se razširi od pete do vrha hrbtenice. Vaši sklepi delujejo kot blažilci udara, kar pa zanje predstavlja veliko obremenitev. Zasnovali smo copate DECATHLON RUN ACTIVE, ki vas bodo varovali pred udarnimi valovi.
2
Zakaj tekaški copati vsebujejo blaženje?
Pri teku morate svoje telo (sklepe, hrbtenico, kolena itd.) učinkovito zaščititi pred udarci in tresljaji. Blaženje v copatih Run Active pri občasnih tekačih omeji te ponavljajoče se udarce.
3
Kako copati RUN ACTIVE skrbijo za blaženje?
Oblazinjenje je izdelano iz pene EVA (etilen-vinil-acetata), ki je lahka in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Mesto v peti in posebna oblika CS (cirkularnega sistema) optimizira blaženje udarcev.
4
Kako izbrati primerno velikost?
Da bi poskrbeli za največje udobje, izberite tekaške copate, ki so številko večji od vaše običajne velikosti. Med prsti in konico copatov mora ostati 1 cm prostora, saj bodo vaše noge med vadbo otekle.
5
Katere velikosti so na voljo?
Od 3 do 8
6
Koliko tehta copat RUN ACTIVE?
204 g (velikost 39).
7
Kaj pomeni padec?
Padec predstavlja razliko v višini med zadnjim delom (peto) in prednjim delom (prsti) copatov.
8
Kakšen je naklon tekaških copatov Run Active?
10 mm višinske razlike med sprednjim in zadnjim delom podplata.
9
Kako naj vzdržujem tekaške copate Run Active?
Priporočamo, da tekaških copatov ne perete v pralnem stroju, saj lahko poškodujete uporabljeno tehnologijo in materiale. Lahko se odlepijo ali skrčijo, zgornji material pa se lahko strga. Umazane (blatne) copate operite z milnato vodo in sintetično krtačko. Ne uporabljajte belila. Sperite s sladko vodo. Copatov ne sušite v bližini izvora toplote.
10
Katere prednosti prinaša tek?
S tekom boste: uživali na svežem zraku, poskrbeli za svoje telo, postopoma oblikovali mišice, vzdrževali ali izgubili težo, izboljšali zdravje svojih kosti.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Podplat : 50.0% Guma - sintetična, Podplat : 50.0% Etilen vinil acetat Zgornji del : 70.0% Kationski poliester, Zgornji del : 30.0% Poliuretan Podloga in vložek : 50.0% Etilen vinil acetat, Podloga in vložek : 50.0% Kationski poliester

Test produkta
Copati so bili skladno s protokolom preizkušeni v laboratoriju in na terenu. Na njih smo izvajali tudi dolgotrajnejše preizkuse, da vam lahko zagotovimo zanesljiv, odobren in testiran izdelek.
    Show results for