Črn triko brez rokavov 500 za deklice

8489833

DOMYOS

Before:
14,99 €

10,49 €

Reduced price! Črn triko brez rokavov 500 za deklice

Služi za:
Ta zračen triko omogoča neovirano gibanje. Perete ga lahko v pralnem stroju pri 30 C°. Triko bo poudaril vašo postavo med treningom.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
RaztegljivostMaterial vsebuje elastan, je mehek in omogoča neovirano gibanje.
Enostavno vzdrževanjePranje pri 30 °C, obrnjeno navzven. Ne sušite v sušilnem stroju.
Prenos vlageZagotavljajo zračnost med vadbo.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zgodba o tem trikoju
Gimnastične dvorane so naši raziskovalni laboratoriji. Triko smo testirali pri dejanskih pogojih uporabe na treningih in tekmovanjih.
2
Kako izbrati oblačila za gimnastiko?
Nasvet naše ekipe oblikovalcev: najboljša oblačila za trening gimnastike so triko brez rokavov in kratke hlače ali legice. Oblačila morajo omogočati neovirano gibanje. Trikoji so obvezni samo za tekmovanja.
3
Zakaj nositi triko?
V trikoju je dobro vidno ali pravilno izvajate gibe. Trikoji so na voljo v različnih barvah in omogočajo natančno in neovirano gibanje.
4
Kako negovati oblačila za gimnastiko?
Ker vemo, da imate pomembnejša opravila kot je pranje oblačil na roko, lahko vsa naša oblačila za gimnastiko perete v pralnem stroju. Kljub temu morate biti pozorni, kako oblačila perete. Priporočamo, da oblačila perete obrnjena od znotraj navzven pri 30 °C in da uporabljate cikel z nežnimi obrati. Ne sušiti jih v sušilnem stroju.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 85.0% Poliester, Glavni material : 15.0% Elastan Spodnji del - glabni material : 80.0% Poliamid, Spodnji del - glabni material : 20.0% Elastan
    Show results for