Črne kolesarske rokavice ST 100

8500689

ROCKRIDER

Služi za:
Udobne rokavice. Rokavice prekrivajo celotno roko z dodatnim ojačanjem. Zaradi mrežastega elastičnega materiala ne boste opazili, da jih nosite.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
UdobjeZaradi raztegljivega in mrežastega materiala se lepo prilegajo.
VzdržljivostOjačan material omeji praske zaradi vej ali padcev.
Prenos vlageZračenje: zračen material, mreža med prsti, mikro odprtine na dlaneh.
PrijemZaradi žametastega materiala in silikonskih vstavkov je oprijem odličen.
Lahkost uporabeEnostavno se nadanejo s pomočjo jezička in elastične manšete.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Pametne rokavice: 2 gumba za pripenjanje
Z 2 gumboma ju pripnete eno na drugo. Zakaj? Lahko jih obesite na krmilo, medtem ko polnite meh. Lahko jih obesite na nove kolesarske kratke hlače ST 500. Nikoli več ne boste iskali manjkajoče rokavice v predalu ali pralnem stroju. Pametno, kajne?
2
Zakaj nositi rokavice poleti?
Kolesarske rokavice so pomembne za vašo varnost skozi celo leto. Pomembno je, da prekrijejo celotno roko, od dlani do konic prstov, in vas ščitijo pred vegetacijo. To velja še posebej za vožnje po gozdovih. In še pomembneje - pri padcu je vaša prva reakcija, da se ujamete na roke.Rokavice vas ščitijo, da se ne bi odrgnili in porezali. Prav tako zagotavljajo blaženje tresenja.
3
Kombinacija materialov
Naši inženirji so temeljito preučili stične točke roke pri gorskem kolesarjenju. Izbrali so: - material na zgornjem delu, ki je odporen na vegetacijo. - material na dlani, ki se dobro oprime ročk krmila. - silikonske vložke, ki se dobro oprimejo zavor (na 3 prstih, saj je to zadosti za zaviranje). Določene stične točke, kot je dlan, so tudi ojačane, druge pa še bolj zračene.
4
Združljive s pametnim telefonom
Te rokavice ST 100 so združljive z vašim pametnim telefonom. Sledite lahko GPS poti, uporabljate aplikacije in slikate zaradi "touch screen" materiala na konicah prstov.
5
Trpežni šivi
Šivi so posebej oblikovani za še več odpornosti na trganje.
6
Gobast material za znoj
Ker se kolesarji potijo bolj kot povprečni tenisači, ima manjše območje na palcu gobast material. Nekateri so ga poimenovali tudi "mala brisača".
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zunanja stran dlani : 97.0% Poliester, Zunanja stran dlani : 3.0% Elastan Dlani : 92.0% Poliester, Dlani : 8.0% Elastan

Test produkta
Naše izdelke so preizkusili gorski kolesarji v resničnih pogojih. Testiranja so opravljena v laboratoriju in nam omogočajo preverjanje izdelkov, preden gredo ti v prodajo.

nasvet o shranjevanju
Z dvema gumboma ju pripnete eno na drugo.
    Show results for