Črne moške oprijete tekaške kratke hlače

8503017

KALENJI

Služi za: Hlače so zasnovane za tek po brezpotjih ali tekmovanja v toplem vremenu.
Model s štirimi žepi vam omogoča, da na tek brez težav vzamete dve 250-ml plastenki, 6 gelov in celo mobitel, pri tem pa ne potrebujete torbe ali pasu.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Žepi2 dvojna žepa spredaj in zadaj (plastenki) in 2 stranska žepa (geli).
Prenos vlageGlavni material pripomore pri vpijanju in odvajanju znoja.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Podrobnosti o različnih žepih
Kratke hlače imajo štiri žepe: – velik sprednji žep na trebuhu za 250-ml plastenko za vodo, ki jo pritrdite z elastičnim trakom, znotraj tega žepa pa še dodaten žep z zadrgo za pametni telefon, – velik zadnji žep z zadrgo za dodatno 250-ml plastenko, ki ima prav tako notranji žep, v katerega lahko spravite pametni telefon, – na obeh straneh zadnjega žepa sta dva mrežasta žepa, v katera lahko spravite po 3 gele.
2
Opora
Glavni material teh kratkih hlač omogoča dobro oporo in odvajanje znoja.
3
Primerjava okoljskega vpliva izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Decathlon se je prostovoljno odločil za uporabo te sheme okoljskih oznak. Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 86.0% Poliester, Glavni material : 14.0% Elastan Zaplata : 74.0% Poliamid, Zaplata : 26.0% Elastan

Test produkta
Kratke hlače so v laboratoriju in na terenu preizkusili športniki vseh ravni. Vsi preizkuševalci so potrdili, da izdelek med tekom po brezpotjih v toplem vremenu nudi udobje. Ploski šivi preprečujejo drgnjenje kože.

nasvet o shranjevanju
Hranite na obešalniku ali zloženo v čistem in suhem prostoru.
    Show results for