Siv in črn grelnik vratu 500

8510126

B'TWIN

6,99 €

Siv in črn grelnik vratu 500
Služi za:
Varuje pred mrazom in vetrom med kolesarjenjem. Obloga iz toplega česanega flisa in zgornji zelo tanek del iz poliestra omogočata, da lahko kolesarji dihajo čezenj.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaZaradi tankega česanega flisa in poliestra daje občutek toplote.
Prenos vlageLahek, zračen material, ki odvaja znoj.
PrilagodljivostNosi se tesno ob vratu in lahko z njim celo prekrijete usta.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Nasveti za vzdrževanje
Perite v pralnem stroju na 30 °C. Program za občutljivo perilo. Oblačilo obrnite na notranjo stran. Uporabite čim manj pralnega detergenta. Ne dodajajte mehčalca. Sušite na vrvi za sušenje na toplem in zračnem mestu. Ne sušite v sušilnem stroju. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne dodajajte belila. Ne sušite na grelnem telesu.
2
Testiranje izdelkov
Naša ekipa oblikovalcev izdelkov s sedežem v B'Twin Village v Lillu si nenehno prizadeva izboljšati udobje uporabnikov pri kolesarjenju. Obsedeni smo z oblikovanjem izdelkov, ki ustrezajo specifičnim potrebam kolesarjev in zagotavljajo brezskrbno kolesarjenje brez vsakršnih ovir. Oblikovane izdelke nato testiramo na terenu, kajti prepričani smo, da lahko izdelke nenehno izboljšujemo le s preizkusi v realnih razmerah, v kakršnih boste izdelke med kolesarjenjem uporabljali tudi sami.
3
Primerjava okoljskega vpliva izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Decathlon se je prostovoljno odločil za uporabo te sheme okoljskih oznak. Za več informacij glej: http://sustainability.decathlon.com/
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester Zunanji material : 91.0% Poliester, Zunanji material : 9.0% Elastan
    Show results for