Komplet za popravilo napihljive SUP deske

8512384

ITIWIT

4,99 €

Komplet za popravilo napihljive SUP deske

Služi za: Komplet je zasnovan za popravilo ob predrtju napihljive SUP deske.
Komplet za popravilo napihljive SUP deske vsebuje lepilo, zaplate, ki jih lahko izrežete po meri, ter lopatko.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Lahkost uporabeKomplet vsebuje dve tubi lepila, 4 zaplate iz PVC-ja, 1 lopatko in brusni papir.
Odpornost proti slani vodiOdporen je na visok pritisk in slano vodo.
KompaktnostZaradi priročne žepne velikosti lahko komplet s seboj vzamete povsod.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Vsebina kompleta
Navodila za uporabo, 2 tubi lepila, 4 zaplate iz PVC-ja, 1 lopatka, 1 brusni papir.
2
Navodila
Rahlo pobrusite poškodovano površino in jo očistite z milnato vodo. Površino osušite s suho krpo. Okroglo izrežite zaplato iz PVC-ja. S pomočjo svinčnika na deski obrišite zaplato. S pomočjo nazobčanega dela lopatke nanesite lepilo na površino. Prilepite zaplato. S pomočjo gladkega dela lopatke iztisnite zrak in odvečno lepilo. Trdno pritisnite, dokler se lepilo ne posuši.
3
Varnostni nasvet
Nevarnost! Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča draženje oči. Lahko povzroči zaspanost in omotico. Hranite izven dosega otrok. Ne sme priti v stik s toploto, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne kadite v bližini izdelka. Izdelek uporabljajte le v zračnem prostoru. V primeru ognja: ogenj ugasnite s pomočjo pene ogljikovega dioksida, suhega prahu ali meglice.
4
Nevarnost v primeru stika z očmi
Oči nekaj minut izpirajte z vodo. Če nosite leče, jih odstranite, če je to mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. Pogost stik s kožo lahko povzroči izsušenost in razpokanost kože. Poskrbite, da ne pridete v stik z elektrostatičnim nabojem. Vsebino/embalažo odvrzite v skladu z državno zakonodajo.
5
Shranjevanje
Zaplata, ki jo izrežete po meri: Optimalna življenjska doba: 5 let pri sobni temperaturi (od 16 do 22 °C, vlažnost od 30 do 70 %), v embalaži, zaščitena pred neposredno svetlobo. Minimalna temperatura za popravilo: +10 °C. Temperatura shranjevanja od −10 °C do +40 °C. Tuba z lepilom: shranite zaprto, umaknjeno od virov vročine (izjemno vnetljiv izdelek). Optimalna življenjska doba: 5 let za neodprt izdelek. 6 mesecev, če je tuba odprta (hranite jo zaprto).
6
Poprodajna služba
Za nasvet se obrnite na naš servis.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Formula : 75.0% ACETONE, Formula : 25.0% ETHYL ACETATE Embalaža : 100.0% Polipropilen Plast : 50.0% Polivinil klorid, Plast : 50.0% POLYETHYLENE

nasvet o shranjevanju
Komplet hranite umaknjenega od grelnih virov in vlage.
    Show results for