Moder in oranžen grelnik vratu ROADR 100

8528144

B'TWIN

Služi za: Grelnik je zasnovan, da vas med kolesarjenjem ščiti pred nevšečnostmi (vetrom, prahom). Primeren tudi za druge športe, kot je tek.
Izdelek, ki je lahko naglavni trak, šal, kapa, kapuca itd., je tako lahek in praktično zasnovan, da ga preprosto morate imeti za vse športne dejavnosti na prostem.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
PrilagodljivostZaradi raztegljivega materiala se ga lahko nosi kot naglavni trak, šal, kapo.
LahkostLahek in udoben. Skozenj se lahko preprosto diha.
Prenos vlageTkanina, ki se hitro posuši in bolj učinkovito vpija znoj.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Nasveti za vzdrževanje
Perite v pralnem stroju na 30 °C. Program za občutljivo perilo. Oblačilo obrnite na notranjo stran. Uporabite čim manj pralnega detergenta. Ne dodajajte mehčalca. Sušite na vrvi za sušenje na toplem in zračnem mestu. Ne sušite v sušilnem stroju. Ni primerno za kemično čiščenje. Ne dodajajte belila. Ne sušite na grelnem telesu.
2
Testiranje izdelkov
Naša ekipa oblikovalcev izdelkov s sedežem v B'Twin Village v Lillu si nenehno prizadeva izboljšati udobje uporabnikov pri kolesarjenju. Naš trden namen je: ustvariti izdelke, ki ustrezajo posebnim kolesarskim potrebam naših uporabnikov in odstranjujejo prepreke za dobro kolesarsko izkušnjo. Naše izdelke nato testiramo na terenu, kajti prepričani smo, da lahko izdelke nenehno izboljšujemo le, če jih izpostavimo realnim razmeram, kakršne boste doživljali med kolesarjenjem tudi sami.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Poliester
    Show results for