Sklic : 8528593
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA ZAŠČITNA OBLAČILA

Črne pajkice z UV-zaščito za deskanje na valovih 100

OLAIAN
4.3/5
4.3/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Pajkice so zasnovane za manj ko enourno deskanje na valovih v topli vodi. Pajkice z UV-zaščito nudijo zaščito pred UV-žarki tudi v vodi in preprečijo drgnjenje zaradi stika z desko.

Prednosti izdelka

Zaščita pred soncem Material UPF 50+. Zaustavijo 95 % UV-žarkov tudi, ko so mokre.
Zmanjšano drgnjenje Preprečujejo drgnjenje zaradi stika z desko. Preizkušene za enourno aktivnost.
Nepremično na valovih Pas, ki objame telo. Vrvica za pritrjevanje majice. Opora v valovih.
Hitro sušeč Sintetični material iz poliestra se hitro suši.
Enostavno vzdrževanje Mrežasti material preprečuje, da bi se ujela zrnca peska.

Tehnične informacije

Pajkice nudijo UV-zaščito tudi, ko so mokre

Material, iz katerega je izdelan izdelek Olaian, zaustavi najmanj 98 % žarkov UVB in 95 % žarkov UVA (UPF 50+). To zagotavlja učinkovito zaščito pred soncem. Izdelek lahko uporabljate v vodi in na kopnem, pri vodnih in navtičnih športih.
UV-žarke filtrirajo gosta vlakna, zato pajkice nudijo dolgotrajno zaščito tudi po pranju. Opozorilo: elastan v vlaknih lahko zaradi uporabe v klorirani vodi oslabi.

Kaj pomeni UPF 50+?

UPF je kratica za zaščitni faktor (ultravijolični zaščitni faktor) in predstavlja standardno enoto po vsem svetu. Določa stopnjo zaščite materiala ali, bolj natančno, delež UV-žarkov, ki uspe priti skozi material. Za dosego standardov je potrebna zaustavitev vsaj 95 % vseh UV-žarkov. UPF 50+ pomeni, da material zaustavi vsaj 95 % žarkov UVB in 98 % žarkov UVA.

Zmanjšano draženje

Pajkice pomagajo preprečiti drgnjenje zaradi stika z desko, še posebej v predelu kolen med ležanjem na deski ali v predelu stegen med sedenjem na deski.
Preizkusili in zagotovili smo, da med enourno aktivnostjo znatno zmanjšajo draženje.

Zagotavljanje opore in stabilnosti v valovih

Pas za oblikovanje postave zagotavlja, da pajkice ostanejo na svojem mestu tudi pri padcu v valove. Vrvica na prednjem delu pasu omogoča pritrjevanje na majico in tako prepreči, da bi le-ta zlezla gor. Poleg pajkic priporočamo uporabo majice z UV-zaščito 500 (s kratkimi ali dolgimi rokavi ter s kapuco ali brez nje), s čimer boste zagotovili najboljšo zaščito.

Toplota in veter

Pajkice z UV-zaščito uporabljajte v vodi s temperaturo najmanj 22 °C. Zaradi temperature zraka je lahko ta temperaturna omejitev višja ali nižja.
Naši modeli s toplotno zaščito (več kot dveurna aktivnost) so izdelani iz flisa in neoprena. Zaradi vetra vas lahko prične zebsti takoj, ko veter piha več kot 15 km/uro: v tem primeru izberite model iz neoprena.

Večnamenske pajkice z UV-zaščito

Naše pajkice z UV-zaščito so izdelane tako, da ustrezajo potrebam najbolj zahtevnih deskarjev. Zaradi svoje zasnove so primerne tudi za uporabo pri drugih vodnih športih, kot so kajtanje, jadranje na deski, wakeboarding, smučanje na vodi, aktivna hoja ob obali ali supanje (stoječe veslanje na deski).

Ravnanje na soncu

Čeprav te pajkice nudijo zaščito pred soncem, je treba upoštevati še druge dejavnike, kot so odbijanje svetlobe (od vode, peska itd.), vročina, čas dneva itd. Kljub uporabi tega izdelka mora uporabnik poskrbeti za uporabo majice z UV-zaščito, sončnih očal, klobuka ali kape, redno nanašanje kreme za sončenje, pitje zadostnih količin vode itd.

Zaščita pred soncem

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Kaj je znamka Olaian?

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo izdelke in jih še isti dan testiramo v morju.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Več na: http://sustainability.decathlon.com/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
85% Poliester, 15% Elastan
Notranjost
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - nežno
Strojno pranje - 30° max - nežno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Voda > 22 °C. Ščitijo tudi, ko so mokre. Zaustavijo 95 % žarkov.

Naše obveze

Vsi naši materiali za zaščito pred soncem so preizkušeni v laboratoriju s strani naših inženirjev. Skladni so s trenutno veljavnim standardom: EN 13758-2. Pred pričetkom proizvodnje izvajamo testiranja vseh uporabljenih materialov. V naših laboratorijih imamo tudi lastne merilne naprave, ki nadomeščajo testiranja v zunanjih laboratorijih. Izdelki so testirani suhi in mokri, kot tudi med uporabo (z raztezanjem, do katerega med uporabo pride).
Preizkusni izdelek Izdelek so razvile in preizkusile naše ekipe za oblikovanje v francoskem mestu Hendaye. Materiali, uporabljeni za ta izdelek, so bili testirani v laboratoriju, s čimer zagotavljamo najboljšo mogočo kakovost in trpežnost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe