Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8389058
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BILJARD

Črna dvodelna palica za ameriški biljard CLUB 500

GEOLOGIC

Barva : BLACK

Decathlon
Palica je zasnovana za redno igranje biljarda. Iščete učinkovito in enostavno palico za biljard? Z močno ozko leseno zasnovo palica Club 500 omogoča, da igrate sami, s prijatelji ali na tekmovanju.

Prednosti izdelka

Natančnost Igrajte natančno: palica iz javorja s prilepljeno kapico s premerom 13 mm.
Enostaven transport Zaradi jeklenega spoja na sredini jo lahko ločite v dva dela.
Enostavno sestavljanje / razstavljanje S standardnim navojem v nekaj zavojih pritrdite palico.

Tehnične informacije

Teža, mere in sestava palice za ameriški biljard

Palica upošteva obliko za ameriški biljard: tehta 540 g (19 oz) in je dolga 145 cm (57"). To so standardne mere palic. Kapica s premerom 13 mm je primerna za krogle za ameriški biljard (57,2 mm). Palica je izdelana iz javorja, ima črn ročaj in gladek premaz, tako kot druge palice za ameriški biljard. Plastični ovoj in jeklen spoj.

Malo zgodovine in zemljepisa pri igranju biljarda

Javor je čvrst les, ki ublaži udarce krogel, poleg tega pa se na njegovi površini ne poznajo praske. Tako vaš vid med merjenjem ne bo oviran!
Palice za ameriški biljard so izdelane iz javorja. Javor je zelo razširjen v Severni Ameriki, zato predstavlja logično izbiro za izdelavo palic.

Enostavno prenašanje, učinkovita igra in ojačitev na ročaju: prednosti palice

Palico lahko ločite v 2 dela in tako olajšate prenašanje.
Spoj zagotavlja odlično čvrstost in poskrbi, da boste pozabili, da igrate z dvodelno palico. S standardnim navojem v nekaj zavojih sestavite ali razstavite palico. Zadnji del ročaja (del, ki ga položite na tla) je izdelan iz gume: tako palice ne boste poškodovali na tleh medtem, ko čakate na naslednji udarec!

Nasvet naše ekipe za biljard

Pri biljardu je potrebna natančnost. To pomeni, da je pomemben tudi položaj. Vzemite si čas, da najdete položaj, v katerem se boste počutili stabilno in sproščeno. Miza za ameriški biljard je na primer manjša od mize za snooker biljard. Nekajkrat vstanite in si oglejte igro. Ter poiščite stabilen in udoben položaj.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Držalo
100% Les
Palica
100% Les
Odbijač
100% Guma - termoplastična (TPR)
Puša
100% Akrilonitril butadien stiren
Kapica
100% Usnje
Nasveti glede zaloge Palica je izdelana iz lesa: da preprečite preoblikovanje, palico shranite vodoravno, pri čemer je ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi, vlagi in spremembam v temperaturi.

Naše obveze

Corentin, Manon, Denis in Bérangère, člani ekipe znamke Geologic in dobitniki zlate, srebrne in bronaste medalje v francoskem biljardu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe